Podržite rad udruga sudjelovanjem na humanitarnoj modnoj reviji "mRAK žene"!

Podržite rad udruga sudjelovanjem na humanitarnoj modnoj reviji "mRAK žene"!

Podržite rad udruga sudjelovanjem na humanitarnoj modnoj reviji "mRAK žene"!
  • Objavljeno: Srijeda, 08.12.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Pozivamo Vas na humanitarnu modnu reviju "mRAK žene", koja će se održati 12. prosinca 2010. u hotelu Sheraton u Zagrebu, s početkom u 19 sati. Modna revija se organizira u suradnji sa Tekstilno tehnološkim fakultetom, koji već petu godinu organizira manifestaciju "Modni ormar", a koji će ustupiti kreacije za humanitarnu prodaju te večeri. Prikupljena sredstva su namjenjena za rad udruga oboljelih od raka: "Za novi dan", "SVE za NJU!" i "Jedra". Modele će nositi žene oboljele od raka i poznate hrvatske dramske umjetnice.

Pojedinci i tvrtke mogu pružiti podršku kupnjom online ulaznice za humanitarnu modnu reviju u iznosu 200,00 kn, sudjelovanjem na licitaciji. te donacijama na žiro račun kojeg smo otvorili posebno za ovu namjenu: 2484008-1500175000, svrha plaćanja: Zajedno protiv raka, primatelj: Udruga "Za novi dan", Zagreb. Ulaznice za humanitarnu modnu reviju se mogu kupiti i online - www.mrakzene.zanovidan.hr

Organizator humanitarne modne revije je naša udruga oboljelih od  malignih bolesti „Za novi dan" sa partnerima udrugom žena oboljelih od  raka dojke „SVE za NJU!" i udrugom oboljelih od raka pluća „Jedra".

Pomozite svojim prilogom radu udruga na unapređivanju prava i  potreba oboljelih, te edukaciji o važnosti prevencije i ranog otkrivanja  raka. Pružite podršku svojim sudjelovanjem na humanitarnoj modnoj  reviji "mRAK žene".

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti