Imate li znak X na dlanovima? Saznajte što to znači!

Imate li znak X na dlanovima? Saznajte što to znači!

Imate li znak X na dlanovima? Saznajte što to znači!
  • Objavljeno: Četvrtak, 05.05.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Drevni Egipćani i Grci su vjerovali da slovo X na oba dlana predstavlja osobu koja je predodređena za nešto veliko u životu. Ova teorija je postala popularna u vrijeme Aleksandra Velikog. Njegovi savjetnici su predvidjeli da će on biti najveći vođa tog vremena. Smatrali su da je predodređen za slavu i velike stvari jer je na oba dlana ima znak X.

Provjerite što dlanovi otkrivaju o vašem ljubavnom životu!

Istraživački tim iz Moskve je proučavao znakovitost slova X i došli su do zanimljivih otkrića. Naime, utvrdili su da oko 3% stanovništva ima (ili je imalo) X na oba dlana i da su to rođeni vođe ili oni koji posjeduju jedinstveni talent koji ih izvlači iz mase. X na dlanovima imaju i ruski predsjednik Vladimir Putin i bivši američki predsjednik Abraham Lincoln.

Stručnjaci napominju da osobe s označenim dlanovima ne moraju planirati svoju budućnost niti se obazirati na znakove pored puta jer je njihova sudbina zapečaćena. Štoviše, ona će ih sama pronaći i voditi ih kroz život kao sjajna zvijezda vodilja. Bez obzira koji životni put odabrali, na kraju će ispuniti svoju svrhu i cilj. Njihov život će zasigurno biti obilježen slavom i plodnim tlom koji će mnogi još dugo, dugo pamtiti.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti