Iskoristite popuste naših partnera i priuštite si najbolje od zdravlja i ljepote!

Iskoristite popuste naših partnera i priuštite si najbolje od zdravlja i ljepote!

Iskoristite popuste naših partnera i priuštite si najbolje od zdravlja i ljepote!
 • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.12.2015.
 • Prosječno vrijeme čitanja:
 • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

S obzirom na gospodarsku situaciju, mnogi od nas traže načine kako uštedjeti novac. Nažalost, možda gledamo na pogrešnim mjestima.

Jeste li jedna od osoba koja pokušava uštedjeti na liječničkim pregledima ili u salonima za ljepotu? Ako je tako, niste sami. Sebi i najmilijima često želimo olakšati troškove pregleda i usluga, ali jednostavno ne znamo kako to učiniti. Za većinu nas je zdravlje prioritet. Nažalost, troškovi zdravstvenih usluga i duge liste čekanja nam često otežavaju brigu o sebi i onima koje volimo.

Koliko ste se puta poželjeli opustiti i otići na masažu ali si to jednostavno ne možete priuštiti? Koliko puta ste poželjeli otići na frizuru i posvetiti malo vremena sebi? Koliko puta ste poželjeli obaviti liječnički pregled brzo, bez gužve i u dogovoreno vrijeme? Svaki put se dogodilo isto: jednostavno si to niste mogli priuštiti. Niste imali dovoljno novca, usluge su preskupe ili vam ordinacije i saloni za uljepšavanje jednostavno nisu usput.

Srećom, ima boljih i djelotvornijih načina da ustrajete u zdravom načinu života, čak i u ovakvoj gospodarskoj situaciji.

CentarZdravlja.hr vam želi pomoći da ostanete zdravi, lijepi i zadovoljni!

U suradnji s našim partnerima želimo vam osigurati sve što vam je potrebno za zdraviji i ljepši život. Sve što vam treba možete obaviti za manje novca. Iskoristite popuste naših partnera i priuštite si najbolje od zdravlja i ljepote!

Isprintajte ovaj tekst i iskoristite uslugu po izboru.

Optika Fortis bavi se izradom dioptrijskih i sunčanih naočala sa dioptrijom, popravcima, prodajom sunčanih naočala za djecu i odrasle te prodajom popratnog asortimana poput špagica, lančića, sprejeva i maramica za čišćenje naočala, etuija. Isto tako vršimo i kontrolu vida u našoj optici. Nudimo veliki izbor dioptrijskih okvira za djecu i odrasle. Tokom cijele godine imamo popuste na okvire za naše najmlađe klijente. Popust -40%.

Oaza21 pruža komparativne metode iscjeljivanja terapeutkinje Ljubice Kos Rosandić kao što su homeopatija, teleradiestezija, refleksna masaža stopala i izvrsna su nadopuna klasičnoj medicini. Njima se liječe uzroci, a ne posljedice bolesti, jača se imunitet i postiže se ravnoteža cijelog organizma što uključuje i uz to vezane emocionalne probleme. Oaza21 Vam omogućuje sudjelovanje na besplatnim edukacijama a točan raspored održavanja možete pogledati na web stranici.

 • www.oaza21.hr
 • Branjevinski put 5
 • 01 38 77 441, 099 40 21 830
 • Rok iskoristivosti akcije: do 01.04.2016.

Optika Minus-Plus nudi besplatnu kontrolu vida, veliki izbor dioptrijskih okvira i sunčanih naočala renomiranih svjetskih proizvođača. U ponudi je dostupno više od 1000 modela naočala. Od dioptrijskih leća za naočale u ponudi su: Essilor, Rodenstock, Indo, Marin Getaldić, Zeiss, Nikon. Optika Minus-Plus daje -40% popusta na fotoosjetljive progresivne leće te -20% do -50% popusta na ostali asortiman.

 • www.optikaminusplus.com
 • Zagrebačka avenija 108 (Super Konzum Špansko)
 • 01 38 90 630
 • Rok iskoristivosti akcije: od 01.01.2016. do 01.03.2016.

Kozmetički salon Ksenija udovoljava Vašim željama pomoću vrhunske kozmetike (Murad i Renergiques), aparata i povoljnih cijena. Svakom klijentu se posvećujemo individualno, s posebnom pažnjom kako bi što bolje ispunili Vaša očekivanja. Zaboravite na svakodnevni stres i opustite se u ugodnom ambijentu salona i u sigurnim rukama našeg stručnog osoblja. Kozmetički salon Ksenija poseban popust nudi na tretman Mikrodermoabrazije (sa 250 na 150 kn) te Piling, masku i masažu lica + pakung tijela (sa 280 na 200kn). Osim toga salon daje klijentu -10% popusta na sve ostale tretmane.

 • www.ksenija.hr
 • Ulderika Donadinia 32 b
 • 01 34 53 117, 098 19 48 193
 • Rok iskoristivosti akcije: 01.01.2016.-01.03.2016.

Optika San Matić nudi zamjenu starog okvira za novi dioptrijski okvir uz -50%, -60% i -70% popusta. Uz navedeni popust, tvrtka San Matić d.o.o. je u dogovoru sa proizvođačem uspjela ponuditi jedinstvenu promotivnu akciju 2 za 1 . Kupnjom jednog para naočala progresivnih leća u istoj cijeni dobivate i drugi par naočalnih progresivnih leća istog tipa. Kupnjom jednog para naočala progresivnih leća, drugi par nije uvjetovan istom dioptrijom već se isti može iskoristiti za vama blisku osobu.

Emena - centar za tijelo i pokret osnovan je s glavnim ciljem da pomogne svima koji žele poboljšati kvalitetu svog života i koji žele živjeti zdravo. U ponudi su terapijsko-medicinske masaže, aromaterapija, terapijsko-medicinske vježbe individualno i u grupama, tretmani za zdravlje i ljepotu, edukativne radionice,... Emena klijentu nudi -25% popusta na prvi tretman, odnosno dolazak te daje besplatno prvo savjetovanje vezano uz probleme s kralježnicom.

 • www.emena-centar.hr
 • M.Milića 2
 • 091 51 95 193
 • Rok iskoristivosti akcije: 01.01.2016.-18.03.2016.

Svakodnevno brinite za cjelokupno zdravlje uz portal za zdravlje i ljepotu CentarZdravlja.hr!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti