Želite čvrste i oblikovane grudi? Isprobajte ovih 5 trikova

Želite čvrste i oblikovane grudi? Isprobajte ovih 5 trikova

Želite čvrste i oblikovane grudi? Isprobajte ovih 5 trikova
  • Objavljeno: Srijeda, 10.06.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Veliki dio brige za savršene grudi je koncentracija na izgled. A ili C košarica nebitno je jer u stvarnosti vaša briga bi trebala biti koncentrirana na nešto puno važnije od izgleda i veličine. Riječ je o zdravlju.

Tuširanje hladnom vodom

Ledeno hladan tuš ne mora biti vrlo ugodan, ali je presudan za tonus kože. Ako to ne možete izdržati svaki dan, nanesite kocke leda ili hladnu gazu na grudi.

Uspravno držanje

Ako ste pogrbljeni, opustit ćete mišiće dojki. Pokušajte uvijek biti uspravni. To je dobro za mišiće i vaš izgled.

Spavanje na trbuhu

Pokušajte ne spavati na trbuhu, odnosno dojkama i uvijek izaberite odgovarajuće donje rublje. Grudnjak koji vas naizgled čini seksipilnijima je, u stvari, strašno štetan. Nije udoban i ometa protok krvi.

Vježbanje i sportski grudnjak

Jogging, aerobik i drugi aktivni sportovi mogu biti dobri za zdravlje i izgled, ali mogu biti štetni za grudi. Nagli pokreti dovode do oštećenja mekog tkiva. Jedino rješenje je kvalitetna sportska odjeća. Nikad nemojte trčati ili skakati bez posebnog grudnjaka.

Izbjegavajte sunce

Pretjerano izlaganje suncu, osobito bez zaštitnog faktora, dovodi do suhoće kože i gubitka elastičnosti. Pretjerivanje sa suncem nije dobra ideja ako želite zadržati lijep oblik dojki.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti