Isprobajte masku za lice koja hidratizira i umiruje kožu dok spavate!

Isprobajte masku za lice koja hidratizira i umiruje kožu dok spavate!

Isprobajte masku za lice koja hidratizira i umiruje kožu dok spavate!
  • Objavljeno: Subota, 08.09.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Upoznajte moć probiotičkog kompleksa dr. brandta koji premošćuje jaz između pojmova "unutarnje" i "vanjske" ljepote.

Zahvaljujući sveprisutnim reklama za jogurte, svima je već odavno jasno kako je djelotvornost probiotika na cjelokupno stanje organizma apsolutno - neosporna.

No, biokemijski laboratorij dr. Brandta nije stao samo na tome, već je prodorno istražio sve dobrobiti 'dobrih bakterija' te ih iskoristio kako bi stvorio jedinstvenu formulu koju je inkomponirao u svoju skincare beauty liniju. Tako su se napredna tehnologija i moć prirode još jednom pokazale kao dobitna kombinacija, a njihova sinergija je obogatila skin care tržište "Hydro Biotic noćnom maskom za revitalizaciju lica".

"Hydro Biotic noćna maska za revitalizaciju lica" kožu hidratizira i pruža joj balans. Maska gel strukture djeluje tako da "zaključa" vlagu u koži te reducira znakove crvenila i iritacije. Duboko hidratizirajuća krema koja djeluje dok vi spavate, balansira prirodnu floru kože te tijekom noći zadržava vlažnost kože dopuštajući joj da se hidratizira te pomaže u reduciranju crvenila kao i iritacije.

Hidratantna gel maska za regeneraciju sastavljena je od proteinskog kompleksa koji djeluje s ciljem uravnoteženja prirodne flore kože. Umirujuće djelovanje peptida funkcionira u sinergiji s regeneracijskom formulom sastavljenom od keramida, masnih kiselina i umirujućih svojstava koji djeluju zajedno kako bi koži pružili osjećaj olakšanja, njege te hidratizacije.

"Korištenje probiotika pokazalo se iznimno korisnim kada je riječ o dobrobiti naše kože, probavnog sustava i imuniteta budući da ova ‘dobra bakterija’ obnavlja mikrobiome i čuva zaštitnu funkciju kožne barijere. Probiotički balansirajući kompleks Dr. Brandta premošćuje jaz između pojmova ‘unutarnje’ i ‘vanjske’ ljepote te je homogenizira hranjivom mješavinom oligosaharida, lactoflor i antioksidansa. Nanosite ovaj proizvod svaki dan za zdravlje i ljepotu kože." - Dr. Shasa Hu, savjetnica za njegu kože Dr. Brandt.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti