Ispuštanje vjetrova pred partnerom može ojačati vezu

Ispuštanje vjetrova pred partnerom može ojačati vezu

Ispuštanje vjetrova pred partnerom može ojačati vezu
  • Objavljeno: Četvrtak, 13.01.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Zasigurno je naslov privukao vašu pažnju jer ne možete ni zamisliti da nešto poput ispuštanja vjetrova može ojačati nečiji odnos. No, moramo demantirati sve vaše sumnje i potvrditi ovu činjenicu.

Možemo otvoreno reći da ispuštanje vjetrova pred partnerom može ojačati vezu i učiniti je dugovječnijom.

Saznajte koju kvalitetu trebate tražiti kod partnera!

Obično ljudi izbjegavaju činiti neugodne stvari pred partnerom jer žele pokazati svoje najbolje strane. No, s vremenom se gradi povjerenje i sve se mijenja.

Psihologinja Leah Decesare napisala je znanstveni rad koji potvrđuje da se trajni odnos temelji na potpunom povjerenju i iskrenosti, a takav odnos ostvarujemo samo ako se ponašamo što prirodnije.

Autorica smatra da se sve mijenja onog trenutka kada prvi puta pustite vjetar pred partnerom. Njezin suprug je znao da će biti skupa do kraja života u trenutku kada je čuo da je pred njim ispustila vjetar. Ovaj fenomen je istinit pogotovo ako je žena ta koja se prva u potpunosti opusti.

Autorica navodi da se žene gledaju kao delikatna i krhka bića a činjenica da ispuštaju vjetar pred partnerom, čini ih atraktivnijima. Muškarci tada smatraju da žena suosjeća s njima i tada nastupa međusobna povezanost.

Ipak, autorica napominje da si takvu slobodu možete i morate dozvoliti pred partnerom, ali ne i pred drugim osobama. Ispuštanje vjetrova je , kaže, prirodno poput smijeha, plača ili blagovanja.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti