Izumljen sprej koji produljuje seks čak šest puta

Izumljen sprej koji produljuje seks čak šest puta

Izumljen sprej koji produljuje seks čak šest puta
  • Objavljeno: Subota, 25.04.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Jednostavan sprej može pomoći muškarcima koji imaju problema s preranom ejakulacijom, tvrde znanstvenici, javlja BBC.

Sprej ne samo da pomaže muškarcima odgoditi ejakulaciju, već ih može učiniti pravim seks-maratoncima jer vrijeme snošaja može produžiti za čak šest puta, pokazala su ispitivanja.

Stručnjaci tvrde kako čak 40 posto muškaraca pati od prerane ejakulacije u nekom periodu svog života. Točne brojke međutim nisu poznate jer je velikom broju osoba jačeg spola neugodno razgovarati o toj temi, čak i sa liječnikom.

U sklopu ispitivanja muškarci, kod kojih je vrijeme seksa prije ejakulacije trajalo manje od minute, ako su pet minuta prije snošaja koristili novi sprej, uspjeli su produžiti vrijeme trajanja odnosa na gotovo četiri minute.

Sprej PSD502 je razvila bolnica Royal Victoria u Belfastu, a sadrži lokalne anestetike koji otupljuju penis. Urolozi tvrde kako bi se magični i, mnogima spasonosni, sprej na tržištu diljem Europe mogao naći već u sljedećih nekoliko godina.

Ukusi o tome koliko treba trajati spolni odnos su različiti. Nekima je dovoljno deset minuta, dok je drugima sve ispod dvadeset nedovoljno.

Studija u sklopu koje se proučavao učinak spreja provedena je na 300 muškaraca koji su kroz dulji period imali problema sa zadržavanjem ejakulacije više od minute. Znanstvenici su proučavali njihovo vrijeme trajanja spolnog odnosa u periodu od tri mjeseca, koje su volonteri mjerili sami sa svojim partnericama.

Čak je 90 posto korisnika bilo zadovoljnije svojim seksualnim životom. Sprej se ne prenosi na partnericu te muškarci ne moraju isključivo zbog njega koristiti prezervativ, a nanosi se na penis pet minuta prije samog snošaja.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti