Jedite češnjak i med na prazan želudac i osnažite tijelo!

Jedite češnjak i med na prazan želudac i osnažite tijelo!

Jedite češnjak i med na prazan želudac i osnažite tijelo!
  • Objavljeno: Utorak, 01.11.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Češnjak je jedan od najčešćih sastojaka koji se koriste u kuhinjama širom svijeta. Daje dobar okus hrani i ima može liječiti mnoge bolesti. Konzumiranje ga sirovog jer tako može biti nevjerojatan i moćan lijek.

Može smanjiti visoki krvni tlak i kolesterol, spriječiti bolesti srca i srčani udar. Također može zaustaviti simptome ateroskleroze. Ako imate peludne groznice, putnički proljev, prehladu, gripu i gljivične infekcije, pokušajte simptome liječiti češnjakom. Može ublažiti i simptome osteoartritisa, dijabetesa i povećane prostate. Jača imunitet i izbacuje toksine iz tijela. U kombinaciji s lukom i đumbirom, detoksicira tijelo nakon kemoterapije.

Češnjak je najbolje konzumirati sirov. Zgnječite ga ili narežite i ostavite 15 minuta prije konzumiranja. Treba ga uzimati na prazan želudac. U protivnom, tijelo će ga teže probaviti i neće apsorbirati njegove hranjive tvari.

Recept za češnjak i med

Nasjeckajte 2 do 3 češnja češnjaka i pomiješajte sa žlicom meda. Uzimate li ovu kombinaciju svaki dan, poboljšat ćete razinu energije i zdravlje.

Pripremite napitak od češnjaka protiv gripe!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti