Jelena s ljutnjom i u suzama ignorirala pravila igre i ostavila plave bez imuniteta!

Jelena s ljutnjom i u suzama ignorirala pravila igre i ostavila plave bez imuniteta!

Jelena s ljutnjom i u suzama ignorirala pravila igre i ostavila plave bez imuniteta!
  • Objavljeno: Srijeda, 06.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RTL

Kategorija: Zanimljivosti

Kandidate čeka još jedan veliki izazov – moraju ispiliti drva i napuniti kutiju, a tim koji prvi to napravi, dobit će imunitet. Problem je u tome što je rupa na kutiji poprilično mala pa će kandidati imati posla dok je napune. I tako će se naizgled jednostavan zadatak pokazati kao izuzetno zahtjevan.

Jelena je prva otkrila taktiku kako što jednostavnije gurati komade drveta kroz rupu, i to tako da ih je krenula bacati po podu ne bi li se prepolovili. Odjednom su svi plavi počeli samo bacati grede po podu, a unatoč upozorenju da stave naočale, Dorijan ih nije imao te mu je komad drveta uletio u oko.

Marijana je prekinula kandidate u zadatku te im zaprijetila diskvalifikacijom ukoliko ne budu držali zaštitne naočale i ako ne budu pilili. Nakon što su ostali bez Dorijana, Sanja je htjela predati izazov jer su samo Paško i Jelena pilili, ali oni nisu htjeli odustati. No, Jelena je i dalje nastavila lupati nogama po gredi nakon čega je Marijana diskvalificirala plavi tim zbog nepoštivanja pravila. I kad su se plavi pokušavali opravdati da nisu ništa krivo radili, Marijana nije popuštala pa je Jelena od muke počela plakati jer nije htjela izgubiti još jedan izazov.

Kandidatima su u kuću došli treneri, a Mario im je pokazao video u kojem se vidi kako na testu iskušenja jedu nezdravu hranu. Treneri su razočarani, ali kandidati su se pravdali da nisu pretjerali i da su jeli male količine. Nakon „jezikove juhe“ čekao ih je i posljednji trening pred vaganje.

Nakon treninga Mlinarić je pozvao Tomu da ostane s njim te ga iznenadio pozivom njegove supruge Mihaele, koja slavi rođendan. Dobio je priliku čuti i svog dvoipolgodišnjeg sina, što ga je rasplakalo.

Prije odlaska na vaganje Goran je dobio priliku vidjeti svoje najmilije, suprugu Ljube i djecu, koji su mu poslali poruke podrške.

Na vaganje nije došao Dorijan zbog ozljede, a Marijana im je najavila da jedna osoba napušta show. Crveni tim je na kraju ipak dobio imunitet, što je stvorilo paniku kod plavih.

Sara je prva stala na vagu i sa svojih 97,1 kg došla na 93,4 kg. Josip je izgubio 2,5 kg te ima 104,1 kg. Goran je izgubio 4,3 kilograma, dok je Tomo smršavio 4,8 kg. Iako su crveni ostvarili super rezultate, nisu bili sretni jer imaju imunitet pa im ti kilogrami ne znače previše i više bi im odgovaralo da su kilograme gubili u sljedećem ciklusu.

Siniša je prvi od plavih išao na vagu. Izgubio je 3,1 kg i sada ima 153,9 kg. Mladen je izgubio 4,2 te je došao na težinu od 105,2 kg. Jeleni je vaga pokazala 3,1 kg manje, a otkrila je i da se osjeća pomalo odbačeno, naročito od muškog dijela svog tima jer je očito smatraju konkurencijom. Manuela je na ovom vaganju ostvarila nešto slabiji rezultat, izgubila je 1,8 kg, što ju je stavilo na posljednje mjesto na tablici. Paško je posljednji išao na vaganje i ostvario je gubitak od 1,5 kg. Dorijana nije bilo na vaganju, ali se ipak prije izvagao te je saznao da je izgubio 3,1 kg. Tako su u eliminacijama završili Paško, Manuela i Siniša.

Tko će na kraju napustiti show, znat će se u srijedu u 20 sati na RTL-u!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti