Namirnica koju imate u hladnjaku može ukloniti trajni marker sa zidova!

Namirnica koju imate u hladnjaku može ukloniti trajni marker sa zidova!

Namirnica koju imate u hladnjaku može ukloniti trajni marker sa zidova!
  • Objavljeno: Petak, 12.08.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Ljubitelji poznate britanske influencerice koja dijeli savjete za čišćenje, gospođe Hinch, podijelili su svoje savjete za uklanjanje trajnih mrlja od markera sa zidova, a sve što je potrebno je prehrambeni proizvod koji možda već imate u hladnjaku.

Ako imate malu djecu, vjerojatno ste se našli u situaciji da im ruka prilikom crtanja pobjegne s papira na zid i da tamo nacrtaju svoje malo remek djelo. I dok je s nekim površina relativno lako skinuti crteže, crteži na zidu koji su nacrtani s markerom nisu toliko spremni za pranje. No, srećom, nakon što ih je jedna iscrpljena mama koja se bori upravo s tim problemom molila savjet, obožavatelji gurua za čišćenje gospođe Hinch brzo su reagirali i na svojoj Facebook grupi ponudili savjet.

Obraćajući se u komentarima, obožavatelji gospođe Hinch preporučili su razne savjete. Neki savjetuju da je najbolje ostaviti da se nacrtano posuši prije nego što se pokuša očistiti, drugi govore kako treba biti oprezan s korištenjem abrazivnih sredstava za čišćenje, a obožavatelji gospođe Hinch spomenuli su majonezu!

"Probaj majonezu“, napisala je Christine Allinson, a s njom se složila i Deborah Conte te rekla: "Majoneza će učiniti trik." Na njihov komentar se nadovezala još jedna žena te spomenula kako je problem riješila s najjeftinijom majonezom koju je mogla pronaći te nadodala „Ne bih preporučila kao nešto što se često koristi, ali definitivno dobro funkcionira.“

Naime, smatra se da sadržaj ulja majoneze zajedno s visokim sadržajem octa prodire u trajne mrlje koje ostavlja marker, piše Express.co.uk.

Obožavatelji ove britanske influencerice predlažu da kuglicu majoneze stavite na mrlju i lagano trljate pet minuta te nakon toga obrišete papirnatim ubrusom.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti