Koja je razlika između BB i CC krema?

Koja je razlika između BB i CC krema?

Koja je razlika između BB i CC krema?
  • Objavljeno: Nedjelja, 31.05.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

BB i CC kreme su jedan od novijih trendova u kozmetičkoj industriji i ponekad može biti vrlo teško odlučiti koju vrstu kreme odabrati.

Ako tražite hranjivu kremu koja će istovremeno kožu zaštititi od sunca i prekriti sitne nepravilnosti kože, onda odaberite BB kremu. Ona će kožu hraniti i zaštititi.

Većina BB krema sadrži solidnu koncentraciju spojeva koji smanjuju rizik od prijevremenog nastanka znakova starenja. BB krema se preporuča osobama sa suhom kožom jer su nešto masnije i gušće.

Saznajte koji vitamini vašu kožu čine lijepom i zdravom!

CC krema je malo rjeđa i manje masna pa se preporuča osobama koje imaju problema s aknama i prištićima. CC krema obično ima veći zaštitni faktor, zbog čega je bolja za njegu kože tijekom ljeta.

CC krema ima mat teksturu i bolja je za prikrivanje nepravilnosti kože. No, nedostatak CC krema je taj što sadrže manju koncentraciju spojeva za prevenciju prijevremenog starenja kože.

Ako ste obratili pažnju, vjerojatno ste primijetili da su na tržištu sve zastupljenije i DD kremama. Svrha ovih krema je spojiti sve prednosti BB i CC kreme – sposobnost zaštite kože od prijevremenog starenja BB kreme i sposobnost prikrivanja nepravilnosti kože CC kreme.

Saznajte što trebate jesti za prekrasnu kožu!

Sve u svemu, ove kreme se preporučuju osobama koje traže višenamjenski proizvod, odnosno proizvod koji će ih istovremeno zaštiti od sunca, prikriti sitne nepravilnosti i nahraniti kožu.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti