Koje piće psihopati najčešće piju?

Koje piće psihopati najčešće piju?

Koje piće psihopati najčešće piju?
  • Objavljeno: Utorak, 20.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Rezultati novog istraživanja, objavljeni u časopisu Appetite, otkrivaju da ono što najčešće pijete otkriva dosta o vašoj osobnosti karakteru.

U istraživanju znanstvenika iz Austrije je sudjelovalo 1000 ljudi. Oni su ispunjavali različite vrste upitnika koji su znanstvenicima omogućili da relativno precizno odrede osobnost i karakter svakog sudionika. Znanstvenici su potom pratili prehrambene navike sudionika.

Rezultati istraživanja su pokazali da sudionici, koji učestalo konzumiraju gorku hranu, kao što je radič ili celer, pokazuju karakteristike psihopata.

Jutarnja kava je odlična za zdravlje, a većina ljudi ju pije sa šećerom i mlijekom. Osobe, koje pokazuju karakteristike psihopata, u pravilu uživaju u crnoj kavi bez mlijeka i šećera.

Dosadašnja istraživanja su pokazala da kava može smanjiti rizik od nastanka različitih vrsta raka, poboljšati funkcioniranje mozga i popraviti raspoloženje.

No, znanstvenici ističu da rezultati istraživanja nisu pouzdani jer je istraživanje provedeno na malom broju sudionika. Također, ističu znanstvenici, ukus se tijekom života mijenja pa tako osoba može u jednom razdoblju života uživati u kavi bez šećera i mlijeka, a kasnije joj takva kava više neće odgovarati.

Saznajte kako prepoznati psihopata!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti