Ljubitelji čitanja su najbolji ljubavnici

Ljubitelji čitanja su najbolji ljubavnici

Ljubitelji čitanja su najbolji ljubavnici
  • Objavljeno: Srijeda, 12.10.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Uvaženo je mišljenje da osobe koje puno čitaju raspolažu velikim znanjem i mudrošću. Bolje prosuđuju ljudski karakter i mogu jasnije prepoznati emocije.

Istraživanja pokazuju da čitatelji znanstvene fantastike više suosjećaju i cijene tuđa mišljenja, interese i uvjerenja, imajući i dalje vlastite stavove.

Saznajte zašto je čitanje zdravo!

Čitanje velike količine literature mijenja pogled na različite ljude i životne situacije. Ljubitelji čitanja su naučili prepoznati patnju i radost ljudskog srca. Takvo znanje čitatelje čini izvrsnim ljubavnicima. Razumiju ljude više nego ostali i često vode zanimljive razgovore. Od njih možete i u današnjem vremenu očekivati romantična pisma i SMS-ove, a njihov široki vokabular zasigurno će vas zadiviti.

Biti s nekim tko razumije najdublje osjećaje i uviđa svoje mane i vrline je pravi užitak. Mišljenja vam se ne moraju uvijek poklapati, ali ćete biti u mogućnosti sagledati razna stajališta. Njihova mudrost će vas preobraziti. Ljubitelji čitanja ne pokazuju svoje znanje na bahat način, nego ga često iskazuju kroz humor i inteligenciju.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti