Mladoj obitelji iz Gline Germania donirala mobilni dom

Mladoj obitelji iz Gline Germania donirala mobilni dom

Mladoj obitelji iz Gline Germania donirala mobilni dom
  • Objavljeno: Srijeda, 06.01.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Germania

Kategorija: Zanimljivosti

Nakon velikog potresa koji je u pomoći ponovno ujedinio cijelu Hrvatsku, odmah je reagirala i Germania te obitelji Vucelja iz Gline osigurala mobilnu kućicu u kojoj Daliborka i Nikica s djecom Sarom, Adrijanom i Stefanom mogu privremeno nastaviti život na toplom i sigurnom mjestu.

U ovim neizvjesnim i teškim danima koji su nas pogodili, još jednom se podsjećamo koliko je važno biti spreman pomoći onima koji su u nevolji. Uz pomoć obitelji Daliborke i Nikice Vucelja, zaposlenici Germanije prošlu su godinu završili u Sisačko-moslavačkoj županiji gdje su po okolnim naseljima Siska, Gline i Petrinje dostavljali donacije za pomoć unesrećenima u potresu.

Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija, tijekom godine Germania je donirala 400.000 kn hrvatskim bolnicama za borbu protiv pandemije koronavirusa, svježe voće hrvatskih OPG-ova za liječnike i medicinsko osoblje hrvatskih bolnica, medicinsku opremu bolnicama u Varaždinu, Zaboku i Požegi, potrebne namirnice Dječjoj bolnici Bistra, TV prijemnike domovima za starije i nemoćne u Zagrebu, a svakog dana u prosincu, mjesecu humanosti, Germania i njeni gosti prognozirali su humanitarne listiće za razne hrvatske udruge.

Posvećenost poboljšanje zajednice u kojoj živimo Germania nastavlja i u 2021. godini.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti