Najbolji regionalni hotel za 2018. je hotel iz Dubrovnika

Najbolji regionalni hotel za 2018. je hotel iz Dubrovnika

Najbolji regionalni hotel za 2018. je hotel iz Dubrovnika
  • Objavljeno: Utorak, 13.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Hotel Royal Blue ***** u sastavu hotelske grupe Importanne Hotels & Resort proglašen je najboljim novo izgrađenim hotelom za 2018.

Nagradu dodjeljuje organizator konferencije Best Stay koji promiče arhitektonske, tehnološke i komunikacijske inovacije u turizmu, te okuplja vlasnike i direktore hotela, ICT i marketinške stručnjake iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bugarske i Grčke.

Nagrade se dodjeljuju u kategorijama: najbolji hotelski tim, najinovativnija mobilna aplikacija i web stranica, najbolja marketinška kampanja, najbolje prilagođen hotel budućim generacijama gostiju i najbolji novi hotel na tržištu.

Čovjek – ključ uspjeha

Hotel Royal Blue***** je posljednji u nizu sagrađen hotel u sastavu Importanne Hotels & Resorts. mSvih 81 soba odlikuju vrhunski dizajn i visoka razina implementacija tehnologije. Royal Blue je prilikom otvorenja u 2017. godini bio prvi dubrovački hotel s otvorenim bazenom na krovnoj terasi.

„Iznimno nam je drago što je struka prepoznala i nagradila našu posvećenost inovacijama i kvaliteti. Ponosni smo na profesionalnost svih naših djelatnika čiji se trud odražava kroz kontinuiran rast kvalitete usluge“, izjavio je Tom Zovko, generalni direktor Importanne Hotels & Resort.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti