Prijedlog za vikend: Rasplamsajte svoju ljubav opuštajućim odmorom u dvoje

Prijedlog za vikend: Rasplamsajte svoju ljubav opuštajućim odmorom u dvoje

Prijedlog za vikend: Rasplamsajte svoju ljubav opuštajućim odmorom u dvoje
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.01.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Bez obzira jeste li u „friškoj“ ili dugogodišnjoj vezi,ili vam je jednostavno potrebno malo odmora, probudite emocije i otkrijte ljubav u sebi. Istraživanja američkih psihologa dokazala su da su ljubaznost i velikodušnost iznimno važni elementi stabilnosti u svakoj vezi, a uživanje u malim stvarima i ugađanje sebi pomaže u stvaranju pozitivnih emocija koje se kao čarolija prenose na druge. Mali činovi ljubaznosti, iskazivanja poštovanja i privrženosti usko su povezani s razinom zadovoljstva parova, a ugađanje sebi čini nas istinski ispunjenima, sretnima i samodovoljnima.

Slatka sitnica, kraljevska večera, atraktivan izlet, wellness predah, masaža ili tretman kojeg još niste isprobali…, produbit će intimnost, potaknuti interakciju te rasplamsati vašu ljubav. Ugodite svojim potrebama, otputujte na opuštajući odmor, priuštite si dugo željeni tretman ljepote, usrećite se neodoljivim spa ritualom. Otkrijte ljubav u sebi i podijelite je s onima koji su vam najdraži.

Otkrij ljubav u sebi jedinstveni je koncept Terma Tuhelj za vraćanje dobrog osjećaja i to u siječnju – po mnogima najdepresivnijem mjesecu u godini. Parovi će odabrati Romantiku u dvoje i uživati u revitalizirajućoj relax masaži za parove u SPAeVITA centru, a nakon cjelodnevnog opuštanja u bogatim programima Svijeta sauna i termalnoj vodi Vodenog planeta, neće odoljeti vrhunskim specijalitetima baroknog restorana Dvorca Mihanović.

S druge strane, ako se želite posvetiti sebi i istraživanju wellness sadržaja, Terme Tuhelj preporučuju paket Spa opuštanje koji će vam pomoći da se maknete od svakodnevnog stresa te pobjegnete dobro znanoj siječanjskoj depresiji. Za ljubitelje wellness i spa opuštanja, prepustite se u ruke stručnih terapeuta koji će vam otkriti tajne novih tretmana, Angels Aroma Touch i Drop by Drop. Trenutno opuštaju mišiće, dok miris eteričnih ulja umiruje, poboljšava koncentraciju i revitalizira organizam. Za nepopravljive romantičare i ljubitelje sauna, Terme Tuhelj imaju još jedan kutak koji se ne propušta - novi whirlpool na terasi Svijeta sauna s pogledom na zimsku idilu.

Zimski odmor počinje sada, otkrivanjem pozitivnih emocija u sebi, ali i u drugima.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti