Najbolji savjeti za mladolikost

Najbolji savjeti za mladolikost

Najbolji savjeti za mladolikost
  • Objavljeno: Nedjelja, 17.08.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Vaša stvarna dob se ne mora poklapati s dobi vašeg tijela. Nezdrave navike vaše tijelo mogu postarati izvana i iznutra. No, isto tako, postoje navike i načini pomoću kojih ćete pomladiti svoje tijelo u svakom smislu te riječi.

Izgubite suvišne kilograme

Pretilost povećava rizik od nastanka različitih bolesti, a također čini da izgledate starije. Jedno istraživanje je pokazalo da pretilost može vaš životni vijek smanjiti za čak 12 godina. No, jednako štetna je i pothranjenost. Stoga, cijeli život budite što bliže zdravoj tjelesnoj težini.

Pojedite avokado za mlađu kožu i zdravo srce!

Konzumirajte što više svježeg voća i povrća

Svježe voće i povrće čini čuda za zdravlje i izgled vašeg tijela. Znanstvenici su ustanovili da osobe, koje svakodnevno konzumiraju svježe voće i povrće, u prosjeku izgledaju 5 do 6 godina mlađe od svojih vršnjaka koji to ne rade.

Prestanite pušiti

Pušenje uništava vaše tijelo izvana i iznutra. Pušenje vašem izgledu može dodati i do 20 godina više. Broj se drastično povećava starenjem. Pušenje oslabljuje cirkulaciju i otežava dotok hranjivih tvari u sve stanice tijela.

U nekoliko lakih koraka do prekrasne kože uz ovaj neobičan sastojak!

Unosite zdrave masti

Zdrave masti su one koje pronalazimo u orašastim plodovima, maslinovom ulju, avokadu i masnoj ribi. Sve ove namirnice sadrže omega 3 masne kiseline koje su neophodne za pravilno funkcioniranje stanica. Omega 3 masne kiseline će pospješiti apsorpciju drugih hranjivih tvari, a vi ćete to primijetiti na vašoj koži.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti