Neodoljiv Nivea miris i hidratantna njega

Neodoljiv Nivea miris i hidratantna njega

Neodoljiv Nivea miris i hidratantna njega
  • Objavljeno: Utorak, 10.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Pranje ruku dio je naše svakodnevne osobne higijene. Sapune koriste svi tijekom čitavog života - od malih nogu do poznih godina. Novi NIVEA Creme Care sapuni s njegujućim sastojcima čiste, hidratiziraju i njeguju kožu te ju ne isušuju. U dodiru s vodom, nastaje lagana, bijela pjena koja blago čisti i čini kožu mekom. Jedinstveni miris plave NIVEA kreme upotpunjuje osjećaj svježine i pouzdane njege.

Sapun nekad i danas

Proizvodnja sapuna je vještina koja se tisućama godina razvijala i usavršavala. Sapun se počeo proizvoditi u dalekoj prošlosti i isprva se smatrao luksuznom robom, no s vremenom je postao proizvod bez kojeg ljudi ne mogu zamisliti svakodnevni život.

Prije 5000 godina Sumerani su koristili mješavinu biljnih masti i pepela kao pripravak za zacjeljivanje rana, no nisu bili svjesni njenog učinka čišćenja. Rimljani su među prvima prepoznali sapun kao najstariji proizvod za čišćenje tijela.

Sapun kakav danas poznajemo izrađen je na Bliskom Istoku u 7. stoljeću, a u Europu su ga donijeli Arapi. Zbog skupe proizvodnje i distribucije nije uvijek bio dostupan svima, a tek je

dodavanjem mirisa i eteričnih ulja posta poželjan dodatak u kupaonici. Masovna proizvodnja započela je u 19. stoljeću, što je omogućilo da sapun od luksuznog proizvoda postane dio svačije svakodnevice.

NIVEA Creme Care sapun NOVO!

Sadrži njegujuću formulu s provitaminom B5, hranjivim uljima i jedinstvenim mirisom NIVEA kreme (spoj bergamota, naranče, lavande, ruže, ljiljana i đurđice). Svojom mekanom pjenom i kremastom teksturom njeguje i hidratizira kožu te joj pruža osjećaj intenzivne svježine i mekoće.

Preporučene maloprodajne cijene:

Tekući sapun (250 ml): 16,90 kn.

Čvrsti sapun (100 g): 4,90 kn.

Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti