Na Netflix stiže Bad Vegan - priča bizarnija od The Tinder Swindlera

Na Netflix stiže Bad Vegan - priča bizarnija od The Tinder Swindlera

Na Netflix stiže Bad Vegan - priča bizarnija od The Tinder Swindlera
  • Objavljeno: Subota, 26.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Nakon niza true crime hitova koji su zaludili gledatelje, kao što su The Tinder Swindler i Inventing Anna, ljubitelji ovog žanra će uskoro moći pogledati novu istinitu priču o prevarama.

Pod palicom Chrisa Smitha, izvršnog producenta Netflixove uspješnice Tiger King i redatelja filma Fyre: The Greatest Party that Never Happened, dolazi dokumentarna poslastica u 4 nastavka pod nazivom Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. Serija prikazuje skandaloznu priču kako je Sarma Melngailis, slavna ugostiteljica i vlasnica njujorškog it mjesta Pure Food and Wine, od kraljice veganske kuhinje postala poznata kao veganski bjegunac.

Ubrzo nakon što je 2011. godine na Twitteru upoznala čovjeka pod imenom Shane Fox, Melngailis počinje uzimati zaradu svog restorana i davati novac Foxu, koji ju je uvjerio da će ostvariti sve njezine snove, koji sežu od proširenja poslovnog carstva pa do onih apsurdnih - da može pružiti besmrtnost njezinom voljenom pitbullu. No, ostvarenje snova ima i svoju cijenu, a to je da Melngailis mora bez ikakvih pitanja poslušati svaki Foxov bizaran zahtjev.

Nekoliko godina kasnije par, koji je u međuvremenu stupio u brak, bježi jer je otkriveno da su ukrali gotovo 2 milijuna dolara iz restorana i od osoblja. Ovom serijom Netflix otkriva gledateljima priču koja je započela kao uspješan projekt, a ubrzo se pretvorila u jednu od poznatijih prevara. Serija će na Netflixu biti dostupa od 16. ožujka.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti