O zdravlju je najbolje učiti kroz druženje i zabavu!

O zdravlju je najbolje učiti kroz druženje i zabavu!

O zdravlju je najbolje učiti kroz druženje i zabavu!
  • Objavljeno: Srijeda, 03.10.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Sajam zdravlja VITAFEST održat će se 12.-14. listopada 2012. godine u Hypo Centru kao jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o sebi, svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih.

Za djecu smo pripremili razna edukativna predavanja i zanimljive radionice. Hrabri telefon će održati predavanje o sigurnosti i zaštiti na internetu. Uz predavanje, održat će i dvije radionice s temom nenasilnog rješavanja sukoba, pod nazivom NEnasilje je (od)govor.

Zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar pripremio je radionicu i predavanje na temu ovisnosti, a Psihološki centar Tesa će održati radionicu Isti u različitosti - podrška u iskazivanju emocija na prikladan način prema učenicima s teškoćama. Udruga Pet plus govorit će o prevenciji ovisnosti kroz kviz Imam stav. Udruga Ambidekster održat će radionice: Ja u ogledalu - odrastanje, Ja u ogledalu - dečki vs. cure i Slušam te - slušaj me.

Za one najmlađe smo pripremili Kids corner gdje će moći uživati u igrama i druženju s vršnjacima. Djecu od 6 do 12 godina očekuju brojne radionice koje organiziraju Udruga Igra i Psihološki centar Tesa. Neke od njih su: Druženje kroz igru, Kako surađivati, Pozitivna slika o sebi, Sukob ili suradnja i još mnoge druge.

Klub Dobre vibracije će, pored učenja tehnika dobivanja tona i usklađivanja koordinacije lijeve i desne ruke, vašeg mališana naučiti bubnjati.

Ako imate malu bebu, možete posjetiti radionicu koju će održati Udruga sklad. Saznat ćete više o masaži beba koja je namijenjena svima koji žele ponovno otkriti važnost iscjeljujućeg dodira.

U sklopu Vitafesta roditelji će moći prisustvovati predavanjima koja pokrivaju širok spektar tjelesnog i duhovnog zdravlja.

Dr. Asim Kurjak će održati predavanje „Kada počinje ljudski život i kada ga moramo zaštititi?".

Za trudnice i žene koje tek razmišljaju o trudnoći pripremili smo predavanje doktora Franičevića „Trudnoća nije bolest" koji će s vama proći sva bitna pitanja i nedoumice koje muče buduće majke.

Naturhouse Hrvatska će imati predavanje o prehrani djece i kako pravilnom prehranom djelovati na probavu.

Svakako dođite i svom mališanu omogućite da uči kroz druženje i zabavu na Vitafestu!

Za više informacija posjetite www.vitafest.hr

vitafest.jpg

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti