ODORES SILENTII – pioniri slowlivinga i novog načina ispijanja čajeva u Hrvatskoj

ODORES SILENTII – pioniri slowlivinga i novog načina ispijanja čajeva u Hrvatskoj

ODORES SILENTII – pioniri slowlivinga i novog načina ispijanja čajeva u Hrvatskoj
  • Objavljeno: Petak, 24.11.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: PROMO

Kategorija: Zanimljivosti

Hrvatska scena organskog čaja doslovno je procvjetala zadnjih nekoliko godina u divnu fuziju kvalitete i održivosti, s ODORES SILENTII na čelu.

Prvi put su predstavili svoje ekološke, ručno probrane Hrvatske čajeve i inovativni način ispijanja istih 2018 godine dok je termin slowliving bio u samim začetcima, ali to je misao vodilja ovog brenda od samog početka.

“Pripremanje i konzumiranje Odores Silentii čajeva omogućuje vam da za trenutak zastanete, uhvatite opojne mirise, promatrate zanosne boje, uživate u zaboravljenim okusima te shvatite vrijednost susreta s vama dragim osobama, a ponekad i sa samim sobom.” – rekao je Josip Hans Sekulić, osnivač brenda.

U svojoj ponudi donose novitete poput čaja od bosiljka (Vidov san), pasjeg trna (bogatog omega 3 masnim kiselinama), mješavine Gita i Lahor kao i tradicionalne domaće favorite poput mente, šipka, kamilice i matičnjaka.

ODORES SILENTII omogućuje i personalizaciju proizvoda i setova koji mogu postati jedinstveni personalizirani poklon za svaku priliku darivanja.

Za potrebe ugostiteljstva ODORES SILENTII je dizajnirao novo iskustvo posluživanja čajeva koje možete isprobati u nama dragim kafićima poput Jolie Petite Patisserie, Balance Brunch, Figa Garden, Le Kolač, Noublie Patiserrie, Oio Vivo, Barcode te u Mon Cheri Patissiere u Bjelovaru.

Mješavina ekoloških, ručno probranih čajeva i mogućnost personalizacije poklona potaknula je sve veću popularnost brenda, a više informacija možete pročitati na njihovom webshopu.

Više informacija potražite na: ODORES SILENTII

Instagram: ČAJEVI & VIŠE (@odoressilentii) - Instagram

Facebook: ČAJEVI & VIŠE (@odoressilentii) - Facebook

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti