Ojačajte imunitet uz ova 3 prirodna antibiotika!

Ojačajte imunitet uz ova 3 prirodna antibiotika!

Ojačajte imunitet uz ova 3 prirodna antibiotika!
  • Objavljeno: Petak, 06.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Pobijedite bolesti i ojačate imunitet uz pomoć ova 3 najjača antibiotika!

Češnjak

Ovaj moćan začin sadrži aktivni sastojak alicin, koji se bori infekcija i bakterija. Zaljubljenici u češnjak imaju 30% manju stopu raka debelog crijeva i 50% manju stopu raka želuca.

Saznajte što je AHCC i zašto je važan za snažan imunitet!

Češnjak je bogat antioksidansima koji jačaju imunitet i bore se protiv upala. Jedna je od najzdravijih namirnica te će osim gripe i prehlade, spriječiti nastanak raka i srčanih bolesti

Ulje origana

Istraživanja su pokazala da je ulje origana učinkovito u uništavanju bakterija i također potiče rad imunološkog sustava u borbi protiv, virusa, gljivica i različitih parazita.

Ima odlična antibakterijska svojstva, a istovremeno djeluje umirujuće. Istraživanja su pokazala da je ulje origana jako učinkovito u borbi protiv infekcije sinusa.

Ljute papričice

Ljute papričice sadrže niz aktivnih spojeva, od kojih je kapsaicin najpoznatiji zbog svojih antioksidacijskih, protuupalnih i antikancerogenih svojstava. Svakodnevnim konzumiranjem ljutih papričica ćete ojačati imunitet, smanjiti rizik od nastanka različitih vrsta raka, bolesti respiratornog sustava i srčanih bolesti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti