OPG Jakopović poklanja!

OPG Jakopović poklanja!

OPG Jakopović poklanja!
  • Objavljeno: Srijeda, 09.10.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Ako želite ono što je najbolje za vašu kožu i kosu nećete trošiti novac na skupe kozmetičke proizvode već ćete se okrenuti prirodnim tretmanima. Većina proizvoda za njegu koji sadrže kemijske sastojke mogu isušiti kožu i kosu ili uzrokovati alergijske reakcije. Stoga je pravo vrijeme da se okrenete prirodnim tretmanima, koji su stoljećima u upotrebi i dokazano djeluju. Na taj način ćete uštedjeti novac, ali i opskrbiti kožu i kosu prirodnim sastojcima koji ju neće oštetiti.

Kuća Magične Trave je hrvatski brand ekološih i 100% prirodnih kozmetičkih proizvoda iz vlastitog uzgoja i proizvodnje Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Jakopović iz Pake kraj Novog Marofa.

Paleta proizvoda sadrži 30-tak kozmetičkih artikala za kosu, lice i tijelo te su svi izrađeni na bazi ljekovite biljke matičnjaka kojeg Opg Jakopović uzgaja na svojem gospodarstvu i od ostalih autohtonih biljnih vrsta s područja naše države, i to iz certificanog eko uzgoja. Svi proizvodi certificirani su kod nadležnog certifikacijskog tijela i jedni od prvih u Hrvatskoj nose oznaku "100% prirodna kozmetika" i "Hrvatska eko kozmetika".

Osvojite regenerator za kosu i masažnu pločicu za tijelo!

A nagradno pitanje glasi:

Što sadrži masažna pločica za tijelo?

Točne odgovore sa svojim kontakt podacima (ime i prezime, adresa) pošaljite na  igra@centarzdravlja.net

Nagradu su osvojile Petra Škvarić i Jadranka Mulković. Čestitamo!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti