Primarijus dr. sc. Miškulin besplatno pregledava na Vitafestu!

Primarijus dr. sc. Miškulin besplatno pregledava na Vitafestu!

Primarijus dr. sc. Miškulin besplatno pregledava na Vitafestu!
  • Objavljeno: Srijeda, 09.10.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Prim. dr. sc. Mladen Miškulin, jedan od najuglednijih hrvatskih ortopeda i ravnatelj Poliklinike Etele, gostovat će na ovogodišnjem sajmu zdravlja Vitafest 2013. s predavanjem "Minimalno invazivnim metodama do bržeg oporavka".

Predavanje će se održati u subotu, 12. listopada s početkom u 15:30 u dvorani Mljet u Hypo Centru tijekom kojeg će primarius Miškulin govoriti o minimalno invazivnim operativnim zahvatima koji omogućuju brz oporavak te povratak svakodnevnim i sportskim aktivnostima - uz minimalnu bol.

Posjetitelji Vitafesta moći će u nedjelju, 13. listopada (od 10:30 do 13:30 sati u dvorani Zlarin) kod prim. Miškulina obaviti besplatan pregled lokomotornog sustava (svi zglobovi osim kralježnice) ili se savjetovati o ozljedama nastalih tijekom vježbanja.

Zagrebačka poliklinika Etela jedna je od vodećih hrvatskih zdravstvenih ustanova na području ortopedije, fizikalne terapije i rehabilitacija koja uspješno liječi svoje pacijente već više od 10 godina. U poliklinici se pri operativnim zahvatima koriste minimalno invanzivnim metodama liječenja koje osiguravaju najmanju moguću kiruršku traumu, uz gotovo nevidljive ožiljke i reduciranu postoperativnu bol, brz oporavak i vraćanje svakodnevnim aktivnostima. Zahvaljujući razvoju artroskopije operacije kuka, koljena, ramena, lakta ili gležnja su postale puno jednostavnije i sigurnije.

Tijekom svoje karijere, dr. sc. Miškulin operirao je najveća sportska imena poput boksača Denisa Bakhtova, ruske primabalerine Lubove Kunakove, poznate hrvatske sportaše poput Petra Metličića, Mirze Džombe i Josipa Valčića omogućivši im povratak sportskim aktivnostima u izrazito kratkom roku.

Titulu doktora medicine stekao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a medicinski staž i stručno usavršavanje na prestižnom talijanskom Ortopedskom institutu Rizolli u Bolonji te Ortopedskoj Klinici u Genovi. Specijalizirao je artroskopsku i protetsku kirurgiju, zatim dječju ortopediju, ortopedsku onkologiju i vertebralnu kirurgiju.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti