Primarijus dr. sc. Miškulin besplatno pregledava na Vitafestu!

Primarijus dr. sc. Miškulin besplatno pregledava na Vitafestu!

Primarijus dr. sc. Miškulin besplatno pregledava na Vitafestu!
  • Objavljeno: Srijeda, 09.10.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Prim. dr. sc. Mladen Miškulin, jedan od najuglednijih hrvatskih ortopeda i ravnatelj Poliklinike Etele, gostovat će na ovogodišnjem sajmu zdravlja Vitafest 2013. s predavanjem "Minimalno invazivnim metodama do bržeg oporavka".

Predavanje će se održati u subotu, 12. listopada s početkom u 15:30 u dvorani Mljet u Hypo Centru tijekom kojeg će primarius Miškulin govoriti o minimalno invazivnim operativnim zahvatima koji omogućuju brz oporavak te povratak svakodnevnim i sportskim aktivnostima - uz minimalnu bol.

Posjetitelji Vitafesta moći će u nedjelju, 13. listopada (od 10:30 do 13:30 sati u dvorani Zlarin) kod prim. Miškulina obaviti besplatan pregled lokomotornog sustava (svi zglobovi osim kralježnice) ili se savjetovati o ozljedama nastalih tijekom vježbanja.

Zagrebačka poliklinika Etela jedna je od vodećih hrvatskih zdravstvenih ustanova na području ortopedije, fizikalne terapije i rehabilitacija koja uspješno liječi svoje pacijente već više od 10 godina. U poliklinici se pri operativnim zahvatima koriste minimalno invanzivnim metodama liječenja koje osiguravaju najmanju moguću kiruršku traumu, uz gotovo nevidljive ožiljke i reduciranu postoperativnu bol, brz oporavak i vraćanje svakodnevnim aktivnostima. Zahvaljujući razvoju artroskopije operacije kuka, koljena, ramena, lakta ili gležnja su postale puno jednostavnije i sigurnije.

Tijekom svoje karijere, dr. sc. Miškulin operirao je najveća sportska imena poput boksača Denisa Bakhtova, ruske primabalerine Lubove Kunakove, poznate hrvatske sportaše poput Petra Metličića, Mirze Džombe i Josipa Valčića omogućivši im povratak sportskim aktivnostima u izrazito kratkom roku.

Titulu doktora medicine stekao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a medicinski staž i stručno usavršavanje na prestižnom talijanskom Ortopedskom institutu Rizolli u Bolonji te Ortopedskoj Klinici u Genovi. Specijalizirao je artroskopsku i protetsku kirurgiju, zatim dječju ortopediju, ortopedsku onkologiju i vertebralnu kirurgiju.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE
Najčitanije zanimljivosti