Ostvarite konačnu pobjedu nad celulitom uz Elancyl Slim Design Ulje za vitkost

Ostvarite konačnu pobjedu nad celulitom uz Elancyl Slim Design Ulje za vitkost

Ostvarite konačnu pobjedu nad celulitom uz Elancyl Slim Design Ulje za vitkost
  • Objavljeno: Utorak, 26.06.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Tijekom lipnja potražite Elancyl proizvode u bolje opremljenim ljekarnama po 30 posto nižoj cijeni.

Za većinu nas svake se godine ponavlja ista priča, još od malih nogu. Imamo nešto u planu, znamo što nam je činiti da plan ostvarimo, znamo kada je idealno početi, znamo kada je realno početi, a zatim čekamo da nas zapljusne panika, jer je eto došao zadnji čas. Tako se većina nas ponaša u borbi protiv celulita, čekamo da dođe zadnji čas kako bi pokazali sve što znamo o pravilnoj prehrani, vježbanju i njezi koja je potrebna da se pobijedi taj neugodan i žilav neprijatelj. Znaju to u Elancyl laboratoriju, ti stručnjaci u borbi protiv celulita još od 1971.godine, svjesni su da je celulit teško pobijediti te da je za uspjeh potreban multidisciplinaran pristup što uključuje adekvatan program vježbanja, uravnoteženu prehranu i djelotvornu dermokozmetičku njegu. Najnovija potvrda njihove ekspertize je upravo predstavljeno ElancylSlim Design Ulje za vitkost, inovaciju 2u1, s revolucionarnom formulom koja u dvije faze klinički dokazano* djeluje na razgradnju celulita i smanjenje vidljivosti strija. Dvije faze znače da djelatne tvari imaju dvostruko više mogućnosti za učinkovitije djelovanje. Upravo zato, Elancyl laboratoriji razvili su prvu patentiranu dvofaznu formulu za vitkost na bazi kofeina.

1. Vodena faza [kofein + bršljan] troši i odstranjuje lipide

Zvijezda ove formule za mršavljenje je kofein , topiv samo u vodenom mediju. Kofein pomaže eliminirati masnoće, krivce za neravnine i udubljenja na koži. Druga čuvena djelatna tvar u vodenoj fazi je bršljan. Potpomognut masažom on će potaknuti proces fiziološke detoksikacije te će pojačati čvrstoću i elasticitet kože.

2. Uljna faza [Ulje podlanka] pomaže smanjiti vidljivost strija

Uljna faza idealna je za omekšavanje kože i aktiviranje detokosifikacije uz pomoć masaže, a sastoji se od ulja podlanka, djelatne tvari koja je bez premca kada se radi o njezi kože pogođene strijama. Povećava elastičnost, fleksibilnost i podatnost kože te na taj način pomaže smanjiti vidljivost strija.

Tekstura koja donosi revoluciju za vaša osjetila.

Dvije faze djelovanja pružaju jedinstvenu formulu i pravu revoluciju za osjetila. Svjež i razbuđujući miris daje osnažujuću i revitalizirajuću notu, a zaglađujuća dvofazna tekstura stvorena je da zavede sva ženska osjetila:ugoda i senzualnost suhog ulja kombinirana s prirodno osvježavajućim učinkom vode, pruža potpuni užitak pri primjeni. Prozračna i neljepljiva tekstura pogodna je za masažu, a omogućuje brzo nanošenje i oblačenje odmah nakon nanošenja.

Posebna Elancyl tehnika masaže

Svaki Elancyl proizvod za njegu kože primjenjuje se uz jednostavnu tehniku masaže razvijenu u suradnji s fizioterapeutima koja olakšava primjenu proizvoda, pruža osjećaj ugode te povećava djelotvornost. Potiče drenažu, tonizira i stimulira mikrocirkulaciju, poboljšava izmjenu tvari na razini stanica i povećava opskrbu kisikom, čime je osigurano optimalno prodiranje djelatnih sastojaka u kožu. Nakon tuširanja i sušenja kože, najprije protresite bočicu te nanesite ElancylSlim Design Ulje za vitkost na dlan ili izravno na kritično mjesto. Pomičite vaše ruke uzduž boje strane bedara, brzim pritiskanjem s obje ruke istodobno i u ritmu. Istu tehniku koristite uzduž i poprijeko ostalih dijelova tijela pogođenih celulitom: gornji dio bedara, koljena, stražnjica i trbuh. Korištenje Elancyl Ulja za vitkost ne preporuča se trudnicama i dojiljama, a proizvod je dostupan u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Preporučena maloprodajna cijena: 240 kuna.

*Kliničko ispitivanje pod nadzorom dermatologa na 48 žena u dobi od 18 do 30 godina.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti