Znate li što sve sadrži baby ulje?!

Znate li što sve sadrži baby ulje?!

Znate li što sve sadrži baby ulje?!
  • Objavljeno: Srijeda, 27.06.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Dok jedni tvrde da je baby ulje najbolje za hidrataciju kože, drugi tvrde da je to opasan proizvod koji bismo trebali izbjegavati, pogotovo kada se radi o djeci!

Na policama trgovina možete uočiti nekoliko proizvođača baby ulja.

No, jeste li se ikada zapitali što sadrže ta ulja?

U svom sastavu, baby ulje obično sadrži 98% mineralnog ulja i 2% mirisa.

Iako ga neki smatraju nezdravim, mineralno ulje ima dobre benefite za vašu kožu i kožu beba.

Što je mineralno ulje?

Mineralno ulje je stabilno što znači da se ne mijenja i ne reagira u kontaktu s drugim tvarima. Osim toga, mineralno ulje ne začepljuje pore nego ostaje na površini kože i stvara zaštitni sloj kako koža ne bi izgubila vlagu. Mineralno ulje omekšava, smiruje i vlaži kožu.

Zašto neki smatraju baby ulje opasnim?

Na internetu možete pronaći pomalo zastrašujuće informacije o mineralnom ulju. Možete pročitati da mineralno ulje začepljuje pore, da uzrokuje preuranjeno starenje i rak. No, ne brinite jer ništa od tog nije istina.

Kokosovo ulje ipak nije zdravo koliko smo mislili!

Što potrošači misle o baby ulju?

Ako malo detaljnije proučite, primijetit ćete da su potrošači jako zadovoljni s baby uljem, a 94% korisnika će ga rado ponovno kupiti.

Baby ulje se može koristiti i u druge svrhe, a ne samo za hidrataciju kože. Možete ga koristiti kao sredstvo za uklanjanje make-upa, za sjajnu i glatku kosu, glatku kosu, za čišćenje i održavanje kistova i četkica za šminkanje, uklanjanje voska i omekšavanje grubih peta.

Baby ulje (mineralno ulje) je sigurno i učinkovito za svakodnevno korištenje. Najbolje je nanijeti ga na vlažnu kožu nakon tuširanja kako biste što bolje zadržali vlažnost kože.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti