Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Osvoji Propolki pastile!

Osvoji Propolki pastile!

Osvoji Propolki pastile!
  • Objavljeno: Utorak, 26.11.2013.
  • Broj pregleda: 41
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Dolaskom jeseni, sve su češće virusne i bakterijske infekcije dišnih puteva, koje se očituju kihanjem, kašljanjem, curenjem nosa, peckanjem u grlu, promuklošću... U tim trenutcima dobrodošla je pomoć tradicionalnih, svima dobro poznatih prirodnih sastojaka propolisa i vitamina C.

Propolis je u osnovi biljna prerađevina pčela, složenog kemijskog sastava, iz koje je do sada izolirano više od 250 različitih spojeva, uključujući flavonoide, aminokiseline, vitamine, minerale i organske kiseline. Potiče obrambene snage organizma, ima baktericidno djelovanje kao i prirodni lokalni anestetički učinak. Povrh svega, posljednja istraživanja pokazuju kako zbog visoke koncentracije flavonoida ima i snažno antioksidativno djelovanje, sudjelujući tako u odstranjivanju štetnih slobodnih radikala.

Sve pozitivne učinke propolisa dodatno osnažuje vitaminom C, koji doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava. Zato Oktal pharma 5 sretnih dobitnika nagrađuje s jednim pakiranjem Propolki pastila.

A nagradno pitanje glasi:

U koja 4 okusa su dostupne Propolki pastile?

Nagradna igra traje do 2. prosinca 2013.

Nagrade su osvojili:

  • Ivana Bošnjak Poredoš
  • Bernarda Bernardić
  • Tanja  Barišić
  • Jelena Gale
  • Martina Hajdarović

Propolki pastile - pomoć na dohvat ruke

Propolki su jedinstvene pastile za grlo koje sadrže standardizirani propolis i vitamin C, dakle potpuno prirodne sastojke pa ih mogu uzimati i djeca i odrasli. Zbog prirodnog sastava nemaju umjetni, kemijski okus. Ne sadrže konzervanse ni umjetne boje, a niti lokalni anestetik koji "umrtvljuje" grlo.

propolki.jpg

Dostupne su u četiri različita okusa i jednostavne su za primjenu. Dovoljno je pastilu polako otopiti u ustima (najviše do pet pastila dnevno) kako bi njezini sastojci načinili zaštitni film na sluznici usne šupljine i na nju blagotvorno djelovali. Osobe alergične na propolis ili pčelinje proizvode ne bi ih trebale uzimati.  

Propolki pastile su dodatak prehrani koji pruža pomoć našem organizmu tijekom razdoblja prehlada i gripe.

OKTAL PHARMA d.o.o.
Utinjska 40, 10020 Zagreb
tel: +385 1 6595 765
fax: +385 1 6595 700
www.oktal-pharma.hr
www.vasezdravlje.com

Komentari

Najčitanije zanimljivosti