Osvoji Propolki pastile!

Osvoji Propolki pastile!

Osvoji Propolki pastile!
  • Objavljeno: Utorak, 26.11.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Dolaskom jeseni, sve su češće virusne i bakterijske infekcije dišnih puteva, koje se očituju kihanjem, kašljanjem, curenjem nosa, peckanjem u grlu, promuklošću... U tim trenutcima dobrodošla je pomoć tradicionalnih, svima dobro poznatih prirodnih sastojaka propolisa i vitamina C.

Propolis je u osnovi biljna prerađevina pčela, složenog kemijskog sastava, iz koje je do sada izolirano više od 250 različitih spojeva, uključujući flavonoide, aminokiseline, vitamine, minerale i organske kiseline. Potiče obrambene snage organizma, ima baktericidno djelovanje kao i prirodni lokalni anestetički učinak. Povrh svega, posljednja istraživanja pokazuju kako zbog visoke koncentracije flavonoida ima i snažno antioksidativno djelovanje, sudjelujući tako u odstranjivanju štetnih slobodnih radikala.

Sve pozitivne učinke propolisa dodatno osnažuje vitaminom C, koji doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava. Zato Oktal pharma 5 sretnih dobitnika nagrađuje s jednim pakiranjem Propolki pastila.

A nagradno pitanje glasi:

U koja 4 okusa su dostupne Propolki pastile?

Nagradna igra traje do 2. prosinca 2013.

Nagrade su osvojili:

  • Ivana Bošnjak Poredoš
  • Bernarda Bernardić
  • Tanja  Barišić
  • Jelena Gale
  • Martina Hajdarović

Propolki pastile - pomoć na dohvat ruke

Propolki su jedinstvene pastile za grlo koje sadrže standardizirani propolis i vitamin C, dakle potpuno prirodne sastojke pa ih mogu uzimati i djeca i odrasli. Zbog prirodnog sastava nemaju umjetni, kemijski okus. Ne sadrže konzervanse ni umjetne boje, a niti lokalni anestetik koji "umrtvljuje" grlo.

propolki.jpg

Dostupne su u četiri različita okusa i jednostavne su za primjenu. Dovoljno je pastilu polako otopiti u ustima (najviše do pet pastila dnevno) kako bi njezini sastojci načinili zaštitni film na sluznici usne šupljine i na nju blagotvorno djelovali. Osobe alergične na propolis ili pčelinje proizvode ne bi ih trebale uzimati.  

Propolki pastile su dodatak prehrani koji pruža pomoć našem organizmu tijekom razdoblja prehlada i gripe.

OKTAL PHARMA d.o.o.
Utinjska 40, 10020 Zagreb
tel: +385 1 6595 765
fax: +385 1 6595 700
www.oktal-pharma.hr
www.vasezdravlje.com

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti