Otkrijte pruža li zakrivljeni penis bolji užitak

Otkrijte pruža li zakrivljeni penis bolji užitak

Otkrijte pruža li zakrivljeni penis bolji užitak
  • Objavljeno: Nedjelja, 23.01.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Zakrivljeni penis vas zabrinjava? Ne trebate se uzrujavati. Zapravo, toliko ga muškaraca ima da se smatra normalnim.

Prvo što morate znati je da penis koji je malo savijen nije slomljen i možete bez straha imati seksualni odnos. Zakrivljeni penis ponekad može utjecati na spolni odnos, ali ne nužno na loš način.

Naprotiv, postoje tvrdnje da je savijeni penis bolji za seks nego normalan penis. Prema nekim istraživanjima, penisi koji su blago savijeni imaju sposobnost doći do vaginalnih zidova gdje se ženama nalazi tzv. g-točka.

Otkrijte što izgled penisa govori o njemu?

Iako se savijeni penis smatra boljom vrstom penisa za spolni odnos, postoje činjenice koje muškarci trebaju imati na umu.

Zakrivljeni penis nije normalno stanje, to se naziva Peyronijeva bolest, a glavna karakteristika je upravo pretjerano savijen penis koji može rezultirati erektilnom disfunkcijom ili, u nekim slučajevima, impotencijom. Uzrok zbog kojeg dolazi do ove bolesti još uvijek nije potvrđen, a sumnja se da je jedan od uzroka ozljeda ili trauma koja je narušila tkivo na penisu.

Znate li da česte ejakulacije smanjuju rizik od ove bolesti!

Zakrivljeni penis može biti urođen ili se može dogoditi spontano. Ako nemate urođenu manu, ova dva načina da zaštite svoj penisa će vam zasigurno pomoći.

  • Izbjegavajte previše grubog seksa – u redu je ponekad biti grub, međutim, ako to radite redovito, možete ozlijediti penis, što će dovesti do Peyronijeve bolesti.
  • Zaboravite na grubu masturbaciju – nemojte se previše zanositi jer možete razviti poremećaj erekcije nakon niza grubih masturbacija.

Zakrivljeni penis uistinu može biti užitak za vašu bolju polovicu, ali ako primijetite da se krivina pogoršava, ipak se posavjetujte s liječnikom.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti