Ova seks poza skriva zanimljive, ali i šokantne činjenice!

Ova seks poza skriva zanimljive, ali i šokantne činjenice!

Ova seks poza skriva zanimljive, ali i šokantne činjenice!
  • Objavljeno: Petak, 15.04.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Prema istraživanjima, većina ljudi prakticira misionarsku pozu u seksu, no doggy style (pseća poza) je sve popularnija među mlađom populacijom.

Ova poza je najpretraživanija na Googleu jer ju neki smatraju zahtjevnom za izvođenje i žele otkriti sve detalje.

1. Doggy style spada u drugu najopasniju seks pozu (prva je kaubojka). Naime, ovo je poza u kojoj se događa gotovo najviše lomova penisa. Prema istraživanjima u Brazilu, 28% muškaraca je „slomilo“ penis u doggy style pozi. Neka vas to ne zabrinjava, samo je potrebno malo smanjiti zanos tijekom seksa.

2. Ova poza nije jedina koja se radi od iza. Tu su još i obrnuta kaubojka, poza psa (poza iz yoge), froggy (poza žabe) i mnoge druge. Ako vam doggy style nije ugodan, pokušajte leći na trbuh i postaviti jastuk ispod kukova koji će podići stražnjicu na željenu visinu.

Saznajte zašto s godinama gubimo interes za seks!

3. Ovo je poza koju su prakticirali još i starci Grci i Rimljani. Smatrali su je umjetničkim djelom i često se navodi u literaturama iz tog doba. Rimski filozof Lukrecije ju je preporučao parovima, odnosno ženama koje pokušavaju zatrudnjeti.

4. Postoji puno pjesama koje su opjevale doggy style pozu. Naime, postoji preko 1.600 pjesama koje spominju ovu pozu a neke od njih su „P.I.M.P“ od 50 Centa, „The Bad Touch“ od grupe The Bloodhound Gang i „Back That Thing Up“ Justina Moorea.

5. Ako vam ova poza nije ugodna, postoje brojni načini kako da to izbjegnete. Obzirom da ova poza omogućava duboku penetraciju, može se pojaviti i bol. Pokušajte usporiti tempo i namještajte bokove u raznim smjerovima, sve dok ne pronađete kut koji vam odgovara. Također se možete spustiti na podlaktice ili uspraviti ruke, odupirući se dlanovima.

6. Doggy style poza nije namijenjena samo za vaginalni seks. U ovom položaju možete prakticirati i analni seks.

Otkrijte koliko je analni seks zapravo siguran!

7. Ova poza se naziva doggy style (pseća poza) iako ju prakticiraju i druge životinje, poput konja, deva, žirafa i slonova.

8. Muškarcima je to jedna od najomiljenijih poza. Prema istraživanjima, sve češće je navode kao omiljenu, dok misionarsku pozu sve češće odbacuju.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti