Ovaj svakodnevni napitak jača penis!

Ovaj svakodnevni napitak jača penis!

Ovaj svakodnevni napitak jača penis!
  • Objavljeno: Srijeda, 29.06.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Istraživanje koje je provelo Sveučilište u Houstonu pokazalo je da jedna supstanca može smanjiti mogućnost pojave erektilne disfunkcije (ED), osobito kod muškaraca s prekomjernom težinom.

Muškarci stariji od 20 godina koji su konzumirali jednaku količinu kofeina, dvije do tri šalice dnevno, imali su manju vjerojatnost za pojavu erektilne disfunkcije od muškaraca koji nisu konzumirali kofein. Veza između kofeina i erektilne disfunkcije posebice je primijećena kod muškaraca s prekomjernom težinom.

Naime, znanstvenici tvrde da kofein ima svojstva koja su slična lijekovima za poremećaj erektilne disfunkcije, poput Viagre. Kofein utječe na čitavo tijelo, a među ostalim uzrokuje da se arterije u penisu opuštaju, što povećava protok krvi.

Iako se vjerovalo da je kofein vazokonstriktor, odnosno da sužava krvne žile u tijelu, stručnjaci tvrde da su vazokonstriktivna svojstva kod kofeina minimalna. Zapravo, kofein povećava protok krvi u koži i ekstremitetima, što dovodi do zdrave i snažne erekcije.

Otkrijte što izgled penisa govori o njemu?

U budućnosti se planira provesti još više testova o utjecaju kofeinu na erektilnu disfunkciju na različitim težinskim skupinama kako bi se što bolje iskoristilo prirodna svojstva za pomoć muškarcima koji imaju problem s erekcijom.

Do tad, svaki put kad pijete kavu, nagnite čašu još više za jak i pouzdan penis.

Zašto penis ima oblik gljive? Evo pravog razloga!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti