Ove boje kose će obilježiti 2019.

Ove boje kose će obilježiti 2019.

Ove boje kose će obilježiti 2019.
  • Objavljeno: Nedjelja, 30.12.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Plavi balayage pramenovi na smeđoj kosi, pepeljasta plava, topli karamel tonovi, ali i odvažna ledeno siva obilježili su godinu na izmaku kada je riječ o bojama kose. Dio tih trendova pratit će nas i u 2019., a pridružit će im se i neke nove nijanse.

Istražili smo koje boje kose će biti it u 2019. uz koje sigurno nećete proći nezapaženo, bez obzira želite li veliku promjenu ili tek neznatnu.

Living Coral

Na prvom se mjestu naravno nalazi koraljna boja koju je kultni Pantone proglasio it bojom 2019. godine. Posljednjih je sezona jedna od popularnijih boja kose bila pastelna ružičasta koju će u 2019. zamijeniti smjelija koraljna.

Ova nijansa najbolje će pristajati onima s neutralnim i toplim podtonom kože.

Prljavo plava

Pramenovi su uvijek odličan izbor za one koji žele promjenu, ali nisu spremni obojiti cijelu dužinu kose u jednu boju. Ljubiteljice plave kose u 2019. će godini posezati za prirodnijim izgledom kojeg pružaju tzv. prljavo plavi i zlatno plavi pramenovi s nešto tamnijim korijenom u istoj boji.
Ova boja izgleda dosta prirodno stoga će pristajati svim podtonovima kože.

Tanki bakreni pramenovi

U novoj će godini pramenovi biti hit i kod brineta, a pogotovo topli pramenovi u zlatnoj i bakrenoj boji. Tanji topli pramenovi na smeđoj kosi idealni su za sve brinete željne promjene uz zadržavanje prirodnog izgleda.

Snježno bijela

Snježno bijela boja iduće će sezone zamijeniti popularnu platinasto plavu boju. Ova boja je savršena hladna nijansa bijele s neznatnom primjesom svjetlo plave. Ova boja kose je pun pogodak za svjetlu put s neutralnim ili rozim podtonom.

Crna

Odvažna upečatljiva crna već je neko vrijeme hit u frizerskom svijetu, a prema svemu sudeći ta će boja kose vladati i u narednoj sezoni. Bojenje kose u crnu iziskuje posebnu njegu kose kako ona ne bi izgledala beživotno. Iz tog je razloga ovu boju najbolje kombinirati s trendom staklene kose koji će pružiti njegovan i zdrav izgled kosi.
Nažalost, crna kosa nije za svakoga jer zbog nje ten može djelovati isprano stoga je ovo najbolji izbor za djevojke maslinaste puti.

Planirate li isprobati neku od ovih boja?

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti