Ovi beauty trikovi s Instagrama funkcioniraju i u stvarnom životu

Ovi beauty trikovi s Instagrama funkcioniraju i u stvarnom životu

Ovi beauty trikovi s Instagrama funkcioniraju i u stvarnom životu
  • Objavljeno: Utorak, 07.05.2019.
  • Broj pregleda: 80
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Iako Instagram životi predstavljaju sve osim realnosti, na ovoj se društvenoj mreži mogu pronaći zanimljivi savjeti. Beauty blogerice često u obliku video zapisa dijele svoje omiljene trikove od kojih su neki itekako učinkoviti.

Otkrivamo vam nekoliko savjeta s Instagrama koji će baš svaki put upaliti:

Lak za kosu na obrvama

Guste neposlušne obrve koje ''svaka vodi svoju politiku'' vrlo je lako ukrotiti pomoću laka za kosu i četkice za zube. Postupak ne može biti jednostavniji - na čistu četkicu za zube koju ne koristite nanesite malo laka za kosu i začešljajte obrve. Zahvaljujući ovom triku neposlušne će obrve cijeli dan ostati u željenom obliku.

Uklanjanje ruža za usne s haljine

Kao što smo već naveli, Instagram ima rješenje za sve pa tako i za ovaj problem. Lak za kosu najprije pošpricajte po dijelu tkanine umrljanom ružem te pričekajte 15-ak minuta dok se ne osuši. Nakon toga mrlju trljajte mokrom krpom dok ne nestane.

Trik s korektorom

Tekući korektor koji je pri kraju možete iskoristiti još barem jednom pomoću vruće vode. Vodu ulijte u posudu, zagrijte, zatim uronite korektor 60 sekundi.

Uklanjanje laka za nokte bez acetona

U ključnim situacijama kada ostanemo bez acetona situaciju možemo jednostavno riješiti malim trikom. Za njega je potrebno pomiješati jednaku količinu limunovog soka i octa i pomoću mješavine ukloniti lak s noktiju.

Kovrčanje kose peglom

Peglom za ravnanje kose može se postići jednak efekt kao i pomoću figara. Pramen kose namotajte na olovku, te oko nje pritisnite peglu za kosu i držite nekoliko sekundi.

Vezani sadržaj:

Najčitanije zanimljivosti