Podržite humanitarnu akciju Klik dobrote!

Podržite humanitarnu akciju Klik dobrote!

Podržite humanitarnu akciju Klik dobrote!
  • Objavljeno: Petak, 30.05.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Tvrtka eKupi pokrenula je humanitarnu akciju KLIK DOBROTE, s ciljem pomoći ljudima na područjima pogođenim poplavom kako bi im osigurali najpotrebnije.  U suradnji sa Stožerom Vukovarsko- srijemske županije eKupi će se pobrinuti da u svakom trenutku na teren dođe sva potrebna oprema kako bi se unesrećenima omogućio što brži povratak u njihove domove.

Na koji način djeluje akcija

  • Na stranicama eKupi.hr - KLIK DOBROTE  nalazi se popis trenutno najpotrebnijih proizvoda.
  • Kupci s popisa odabiru što žele donirati te kupuju proizvode u vrijednosti koju žele.
  • Donirani proizvodi se besplatno odvoze do Stožera, a kupac status isporuke svoje donacije može pratiti u pregledu narudžbi u svom korisničkom profilu.

eKupi se obvezuje prodavati robu po nabavnim cijenama, dobavljači su osigurali dodatne rabate na svoje proizvode, dostavna služba dostavlja besplatno dok su se kartičarske kuće odrekle svojih naknada.

Akciju su do sada podržali Diners, Einhell, Overseas Express, PBZ Card, Pevec, P&G, Saponia, Tokić, Tosama, Violeta, Zagrebačka banka te medijski partneri, portali Poplave.hr, T-portal.hr, She.hr i Zagrebonline.hr, a eKupi i dalje radi na prikupljanju još većeg broja  partnera.

eKupi poziva sve ljude dobre volje da daju svoj doprinos. Također, pozivaju i druge dobavljače da se uključe u akciju i daju svoj doprinos kako bi se zajedničkim snagama unesrećenim ljudima ubrzao povratak u njihove domove.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti