3 razloga zbog kojih ste cijeli dan umorni

3 razloga zbog kojih ste cijeli dan umorni

3 razloga zbog kojih ste cijeli dan umorni
  • Objavljeno: Četvrtak, 29.05.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Na razinu energije utječe veliki broj stvari. Istina, na neke uistinu ne možete utjecati, ali postoji veliki broj njih na koje možete. Donosimo vam najčešće razloge cjelodnevnog manjka energije, a istraživanja su pokazala da barem jedan od njih radi čak 70% ljudi diljem svijeta.

Depresiju i umor pobijedite hranom!

Kavu pijete prerano

Razina energije je prirodno visoka čim se probudite pa vam kava ni ne treba u idućih sat vremena. Popijte kavu 2 do 3 sata nakon što se probudite jer će tada razina energije početi polako opadati, a kava će vam pomoći da ju održite stabilnijom.

Ujutro jedete premalo

Jogurt pomiješan sa svježim voćem zvuči savršeno zdravo, ali to je uistinu premalo za obrok koji je najvažniji u danu. Zasitan i zdrav doručak treba sadržavati oko 15 grama proteina, 2.5 grama vlakana, složene ugljikohidrate i malo zdravih masti. Istina, trebate paziti što doručkujete, ali se bez straha najedite.

Uzmite ova dva sastojaka prije spavanja i nikada se više nećete probuditi umorni!

Prvo provjeravate e-mail

Ovo je jedna od najgorih navika velikog broja ljudi. E-mail provjeravate tek kada dođete na radno mjesto i umjesto toga radite radnje koje vas opuštaju. To će vam pomoći da povećate produktivnost tijekom dana i razinu energije.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti