Pomlađujuće injekcije s prirodnom kiselinom

Pomlađujuće injekcije s prirodnom kiselinom

Pomlađujuće injekcije s prirodnom kiselinom
  • Objavljeno: Petak, 08.05.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

...kako bi se ozdravljenje potaknulo točno na samom izvoru problema, bez štetnih nuspojava. Mezoterapija pomaže u liječenju reumatske i drugih vrsta boli, sportskih ozljeda, migrene..., a kažu da olakšava i psihičke poremećaje te ovisnost o cigaretama.

Najbolji rezultati
Metoda koja se prije šezdesetak godina počela primjenjivati u Francuskoj danas je svjetski priznata medicinska tehnika koja sve više ulazi u područje takozvane medicinske estetike: pomlađivanje, tretmane protiv celulita i ćelavosti... Neki proizvođači nudi metode s navodnim mezoterapijskim učinkom bez igle, no pomlađivanje je najučinkovitije upravo injekcijom.

Tvrdi to dr. Philippe Petit, osnivač Francuskoga društva za mezoterapiju, predsjednik Svjetskoga društva za antiaging mezoterapiju i predavač mezoterapije na Sveučilištu u Bordeauxu.

– U posljednjih petnaest godina kozmetika je iznimno napredovala, no ubod igle ima jedinstven stimulirajući učinak obnavljanja kože koji pojačavamo ubrizgavanjem hranjivih tvari – objasnio je dr. Petit na nedavnom zagrebačkom predstavljanju nove generacije preparata za mezoterapiju i takozvanih filera (injekcija za popunjavanje bora) farmaceutske kuće Filorga.

Oprez s upotrebom
– Ovakvi proizvodi dostupni su u ljekarnama, no može ih primijeniti samo liječnik, koji procjenjuje kakav je tretman najprikladniji s obzirom na stanje i osjetljivost kože. Preparati s hijaluronskom kiselinom izvrsno su rješenje jer se ta kiselina inače prirodno nalazi u koži i održava njezinu vlažnost. Injekcije su svojevrsni kokteli hijaluronske kiseline, vitamina, minerala i drugih tvari koje omogućuju da koža trenutno zablista te dugotrajno zadrži sjaj i jedrinu. Ove metode vaš su najbolji saveznik u borbi sa starenjem, a rezultati koje daju i više su nego zadovoljavajući.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti