Postanite instruktor hit programa &Ballet

Postanite instruktor hit programa &Ballet

Postanite instruktor hit programa &Ballet
  • Objavljeno: Petak, 01.11.2019.
  • Broj pregleda: 45
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Promo

Kategorija: Zanimljivosti

Nastao na temelju niza godina iskustva, uspješni je program kojim se koriste stotine polaznika. Interes za njega progresivno raste iz godine u godinu na svjetskoj razini. Jedinstveni je spoj baleta i fitnesa, kreativnih kardio-vježbi, vježbi snage, koordinacije, fleksibilnosti i motoričkih zadataka.

Osigurava uravnotežen razvoj i učvršćivanje cjelokupne muskulature, postizanje gibljivosti s uključenom kardio-komponentom kako bi se razvila opća fizička spremnost i kondicija. Podoban je za sve dobne skupine – naša najstarija polaznica u dobi je od 72 godine. Rezultati su vidljivi u najkraćem mogućem vremenu. Progresivan je i namijenjen svima koji vole balet, ples, fitnes ili jednostavno žele biti u formi.

Prilagodljiv je svakom polazniku i njegovim mogućnostima – osigurava individualni pristup prema inicijalnim mogućnostima. Ispravlja fizičke disbalanse koji su posljedica ozljeda, fizičkih problema ili jednostavno modernog načina života. Upoznaje polaznike s učincima vježbi i pomaže im u svakodnevnom životu izvan studija. Nudi zdravstveno usmjereno vježbanje kako bi se ostvarili ciljevi rehabilitacije.

Pozivamo vas da sudjelujete u osposobljavanju za &Ballet instruktora stupanj A koje će se održati u Zagrebu

1. dio - 16. / 17.11.2019.
2. dio - 23. / 24.11.2019.
3. dio - 7. / 8.12.2019.

Dnevni program traje od 10:00 do 16:00. Također, u vremenu od 17.11. - 21.12. održat će se dodatnih 10 sati stručne prakse unutar Dance Center Andrea's Rooom. Termini će se odrediti u dogovoru s polaznicima.

Osim savladavanja teoretskog i praktičnog dijela &Balleta, sadržaj uključuje i anatomiju &Balleta te psihološku dinamiku rada s grupom
(interpersonalni odnosi instruktora s polaznicima i grupom u cjelini, psihološki aspekti pristupa polaznicima, izgradnja i održavanje autoriteta specifičnog za instruktora i dr.).

Po završetku stručne prakse, za stjecanje licence, polaznici polažu ispit. Sve detalje o hit programu &Ballet kao i način kako da se prijavite, provjerite ovdje.

Najčitanije zanimljivosti