Predavanje "Trudnoća nije bolest"

Predavanje "Trudnoća nije bolest"

Predavanje "Trudnoća nije bolest"
  • Objavljeno: Utorak, 09.10.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Sajam zdravlja VITAFEST održat će se 12.-14. listopada 2012. godine u Hypo Centru kao jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o sebi, svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih.

U tri dana održavanja, VITAFEST će na interesantan i zabavan način posjetiteljima približiti aktualne sadržaje i potaknuti ih na razmišljanje o vlastitom zdravlju i aktivnostima pomoću kojih mogu poboljšati i očuvati svoje zdravlje.

Za trudnice i žene koje tek razmišljaju o trudnoći na Vitafestu smo pripremili predavanje doktora Franičevića koji će s vama proći sva bitna pitanja i nedoumice koje muče buduće majke.

Odluka da postanete majka jedna je od najvećih i najvažnijih koje ćete ikada donijeti. Nakon što se odlučite na ovaj korak, željet ćete da sve protekne bez većih problema. Kada doktor potvrdi trudnoću, nakon neopisive sreće slijede mnogobrojna pitanja. Odjednom vam u glavi vlada kaos i ne znate što smijete, a što ne.

Različiti ginekolozi imaju različite stavove, a to kod trudnica izaziva zbrku, odnosno paniku. To često vodi u negativan stav prema ginekolozima gdje žene nemaju dovoljno povjerenja u svog doktora. 

Što kada trudnica, osim trudnoće, ima još neko patološko stanje (prehladu/crijevnu virozu/žgaravicu/neurološku bolest)? Jasno označavanje postojećeg stanja kao nebitnog ili bitnog često izostaje i od strane profesionalaca, ali i od strane samih trudnica. Na sva ta pitanja, i brojna druga, pokušat će odgovoriti ginekolog dr. Davor Franičević.

Doktor Franičević objasnit će različite administrativne načine vođenja trudnoće (ritam kontrola, izdavanje uputnica, recepata). Proći će s vama različite načine liječenja vaginalnih bakterioza i uroinfekcija, kontrolu tlaka u trudnoći, praćenje rasta i razvitka još nerođenog djeteta, pitanje bolničkih kontrola, informacije plasirane kroz različite portale i forume.

Predavanje Trudnoća nije bolest preporučamo svim trudnicama i ženama koje tek planiraju trudnoću. Saznajte odgovore na pitanja koja muče svaku trudnicu, naučite nešto novo i uživajte u ovom predivnom i nezaboravnom periodu života. Budite dio novog portala Trudnica.hr, portala koji nastaje u suradnji s trudnicama.

Trudnica.hr - od trudnica za trudnice!

Više informacija saznajte na www.vitafest.hr

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE
Najčitanije zanimljivosti