Predavanje "Trudnoća nije bolest"

Predavanje "Trudnoća nije bolest"

Predavanje "Trudnoća nije bolest"
  • Objavljeno: Utorak, 09.10.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Sajam zdravlja VITAFEST održat će se 12.-14. listopada 2012. godine u Hypo Centru kao jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o sebi, svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih.

U tri dana održavanja, VITAFEST će na interesantan i zabavan način posjetiteljima približiti aktualne sadržaje i potaknuti ih na razmišljanje o vlastitom zdravlju i aktivnostima pomoću kojih mogu poboljšati i očuvati svoje zdravlje.

Za trudnice i žene koje tek razmišljaju o trudnoći na Vitafestu smo pripremili predavanje doktora Franičevića koji će s vama proći sva bitna pitanja i nedoumice koje muče buduće majke.

Odluka da postanete majka jedna je od najvećih i najvažnijih koje ćete ikada donijeti. Nakon što se odlučite na ovaj korak, željet ćete da sve protekne bez većih problema. Kada doktor potvrdi trudnoću, nakon neopisive sreće slijede mnogobrojna pitanja. Odjednom vam u glavi vlada kaos i ne znate što smijete, a što ne.

Različiti ginekolozi imaju različite stavove, a to kod trudnica izaziva zbrku, odnosno paniku. To često vodi u negativan stav prema ginekolozima gdje žene nemaju dovoljno povjerenja u svog doktora. 

Što kada trudnica, osim trudnoće, ima još neko patološko stanje (prehladu/crijevnu virozu/žgaravicu/neurološku bolest)? Jasno označavanje postojećeg stanja kao nebitnog ili bitnog često izostaje i od strane profesionalaca, ali i od strane samih trudnica. Na sva ta pitanja, i brojna druga, pokušat će odgovoriti ginekolog dr. Davor Franičević.

Doktor Franičević objasnit će različite administrativne načine vođenja trudnoće (ritam kontrola, izdavanje uputnica, recepata). Proći će s vama različite načine liječenja vaginalnih bakterioza i uroinfekcija, kontrolu tlaka u trudnoći, praćenje rasta i razvitka još nerođenog djeteta, pitanje bolničkih kontrola, informacije plasirane kroz različite portale i forume.

Predavanje Trudnoća nije bolest preporučamo svim trudnicama i ženama koje tek planiraju trudnoću. Saznajte odgovore na pitanja koja muče svaku trudnicu, naučite nešto novo i uživajte u ovom predivnom i nezaboravnom periodu života. Budite dio novog portala Trudnica.hr, portala koji nastaje u suradnji s trudnicama.

Trudnica.hr - od trudnica za trudnice!

Više informacija saznajte na www.vitafest.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti