Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Predstavljanje proizvoda Algomer Complex™: An innovation by Sinomarin®

Predstavljanje proizvoda Algomer Complex™: An innovation by Sinomarin®

Predstavljanje proizvoda Algomer Complex™: An innovation by Sinomarin®
  • Objavljeno: Petak, 31.03.2017.
  • Broj pregleda: 152
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Predstavljanje proizvoda Algomer Complex™: An innovation by Sinomarin®

U Velvet cafeu je predstavljen Sinomarin® 100% prirodni, klinički dokazani nazalni dekongestiv. To je otopina morske vode, bogata morskim mineralima i elementima u tragovima. Morska voda koja se koristi u svim Sinomarin®proizvodima crpi se iz zaljeva Cancale u Bretanji u Francuskoj. To područje je poznato po svom izuzetnom rasponu plime i oseke što iznosi više od 15 metara i jakim strujama. Potpuna odsutnost industrijske aktivnosti i životinjskih farmi u ovom području jamči da nema nikakvih ispuštanja u more. Morska voda se stoga kontinuirano obnavlja i obogaćuje i ne sadrži nikakve zagađivače poput teških metala, pesticida ili alergena.

Sinomarin® je hipertonična otopina što znači da sadrži više soli nego se nalazi u sluznici nosa. Ovo čini svu razliku! Kada je nos začepljen, veća koncentracija soli u Sinomarin®-u pomaže da se izvuče višak vode iz otečene sluznice nosa, olakšavajući kongestiju (začepljenje) i obnavljajući disanje na nos, prirodnim putem. Ovaj prirodni mehanizam kretanja vode zove se osmoza.

Sinomarin® također učinkovito vlaži i čisti nosne šupljine, ispirući suvišnu sluz, alergene, infektivne agense i nečistoće. Idealan je za redovitu higijenu nosa i zaštitu te za prirodno olakšavanje začepljenja nosa (kongestije).

Svi proizvodi su patentirani sadržavajući optimalnu koncentraciju morske soli (2,3% Na Cl) što ih čini učinkovitim i ugodnim za primjenu. Proizvodi su 100% prirodni i idealni za cijelu obitelj, od novorođenčadi do odraslih.

Sinomarin® s Algomer kompleksom & Allergy Relief

Sinomarin® je uvijek na prvoj liniji. Lansiran 1997. kao prva hipertonična otopina morske vode na tržištu, danas je Sinomarin® lansirao inovaciju koja će brand postaviti na naslovnice vijesti o zdravlju.

Sinomarin® je s ponosom predstavio Algomer™ kompleks. Jedinstvena kombinacija 100% prirodnih sastojaka ekstrahiranih iz dviju organski uzgojenih vrsti morskih alga, Undaria pinnatifida Spirulina platensis. Undaria, bogata ekstraktom fukoidana, skuplja se u najčišćim vodama Patagonije u Argentini, a Spirulina, bogata fikocijaninom, na sjevernim obalama Bretanje u Francuskoj.

Temeljem brojnih znanstvenih istraživanja provedenih na širokom rasponu stanja, ovi sastojci su pokazali višestruka snažna biološka svojstva.

Formuliran po prvi puta posebno za primjenu u nosu, Sinomarin® s Algomer™ kompleksom pomaže ojačati prirodnu obranu, ograničiti upalu i svladati infekciju i predmet je međunarodne patentne prijave.

Sinomarin® Allergy Relief je prvi u nizu proizvoda u liniji Plus Algae koji se lansira s Algomer™ kompleksom. To je 100% prirodan sprej za nos koji pruža olakšanje nazalnih simptoma povezanih sa sezonskim ili kroničnim alergijskim rinitisom, kao što su začepljen nos, curenje iz nosa, kihanje i lokalna iritacija.

Sinomarin® Allergy Relief dodatno čisti nosne šupljine, uklanjajući alergene koji mogu uzrokovati ili pogoršati simptome alergijskog rinitisa.

Sinomarin® Allergy Relief se može koristiti kada su antialergijski lijekovi kontraindicirani. Može se koristiti sam kao prirodna alternativa antialergijskoj terapiji (lokalni kortikosteroidi, antihistaminici) ili u kombinaciji s njima kako bi poboljšao njihovu efikasnost.

Preporučeno doziranje: za odrasle i djecu stariju od 6 godina.

  • 6-12 godina: uštrcati jednom u svaku nosnicu do 3 puta dnevno
  • >12 godina: uštrcati 2 do 4 puta u svaku nosnicu do 5 puta dnevno.

Sinomarin® je afirmirani brand, dostupan u više od 40 zemalja.

Uvoznik i distributer za Hrvatsku je Oktal Pharma. Proizvod možete kupiti u svim ljekarnama.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti