Predstavljanje proizvoda Algomer Complex™: An innovation by Sinomarin®

Predstavljanje proizvoda Algomer Complex™: An innovation by Sinomarin®

Predstavljanje proizvoda Algomer Complex™: An innovation by Sinomarin®
  • Objavljeno: Petak, 31.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U Velvet cafeu je predstavljen Sinomarin® 100% prirodni, klinički dokazani nazalni dekongestiv. To je otopina morske vode, bogata morskim mineralima i elementima u tragovima. Morska voda koja se koristi u svim Sinomarin®proizvodima crpi se iz zaljeva Cancale u Bretanji u Francuskoj. To područje je poznato po svom izuzetnom rasponu plime i oseke što iznosi više od 15 metara i jakim strujama. Potpuna odsutnost industrijske aktivnosti i životinjskih farmi u ovom području jamči da nema nikakvih ispuštanja u more. Morska voda se stoga kontinuirano obnavlja i obogaćuje i ne sadrži nikakve zagađivače poput teških metala, pesticida ili alergena.

Sinomarin® je hipertonična otopina što znači da sadrži više soli nego se nalazi u sluznici nosa. Ovo čini svu razliku! Kada je nos začepljen, veća koncentracija soli u Sinomarin®-u pomaže da se izvuče višak vode iz otečene sluznice nosa, olakšavajući kongestiju (začepljenje) i obnavljajući disanje na nos, prirodnim putem. Ovaj prirodni mehanizam kretanja vode zove se osmoza.

Sinomarin® također učinkovito vlaži i čisti nosne šupljine, ispirući suvišnu sluz, alergene, infektivne agense i nečistoće. Idealan je za redovitu higijenu nosa i zaštitu te za prirodno olakšavanje začepljenja nosa (kongestije).

Svi proizvodi su patentirani sadržavajući optimalnu koncentraciju morske soli (2,3% Na Cl) što ih čini učinkovitim i ugodnim za primjenu. Proizvodi su 100% prirodni i idealni za cijelu obitelj, od novorođenčadi do odraslih.

Sinomarin® s Algomer kompleksom & Allergy Relief

Sinomarin® je uvijek na prvoj liniji. Lansiran 1997. kao prva hipertonična otopina morske vode na tržištu, danas je Sinomarin® lansirao inovaciju koja će brand postaviti na naslovnice vijesti o zdravlju.

Sinomarin® je s ponosom predstavio Algomer™ kompleks. Jedinstvena kombinacija 100% prirodnih sastojaka ekstrahiranih iz dviju organski uzgojenih vrsti morskih alga, Undaria pinnatifida Spirulina platensis. Undaria, bogata ekstraktom fukoidana, skuplja se u najčišćim vodama Patagonije u Argentini, a Spirulina, bogata fikocijaninom, na sjevernim obalama Bretanje u Francuskoj.

Temeljem brojnih znanstvenih istraživanja provedenih na širokom rasponu stanja, ovi sastojci su pokazali višestruka snažna biološka svojstva.

Formuliran po prvi puta posebno za primjenu u nosu, Sinomarin® s Algomer™ kompleksom pomaže ojačati prirodnu obranu, ograničiti upalu i svladati infekciju i predmet je međunarodne patentne prijave.

Sinomarin® Allergy Relief je prvi u nizu proizvoda u liniji Plus Algae koji se lansira s Algomer™ kompleksom. To je 100% prirodan sprej za nos koji pruža olakšanje nazalnih simptoma povezanih sa sezonskim ili kroničnim alergijskim rinitisom, kao što su začepljen nos, curenje iz nosa, kihanje i lokalna iritacija.

Sinomarin® Allergy Relief dodatno čisti nosne šupljine, uklanjajući alergene koji mogu uzrokovati ili pogoršati simptome alergijskog rinitisa.

Sinomarin® Allergy Relief se može koristiti kada su antialergijski lijekovi kontraindicirani. Može se koristiti sam kao prirodna alternativa antialergijskoj terapiji (lokalni kortikosteroidi, antihistaminici) ili u kombinaciji s njima kako bi poboljšao njihovu efikasnost.

Preporučeno doziranje: za odrasle i djecu stariju od 6 godina.

  • 6-12 godina: uštrcati jednom u svaku nosnicu do 3 puta dnevno
  • >12 godina: uštrcati 2 do 4 puta u svaku nosnicu do 5 puta dnevno.

Sinomarin® je afirmirani brand, dostupan u više od 40 zemalja.

Uvoznik i distributer za Hrvatsku je Oktal Pharma. Proizvod možete kupiti u svim ljekarnama.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti