Prizovite ljeto uz hit natikače veselih boja

Prizovite ljeto uz hit natikače veselih boja

Prizovite ljeto uz hit natikače veselih boja
  • Objavljeno: Srijeda, 15.05.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Kako se boriti protiv nepredvidljivog vremena i ujedno prizivati sunce i nadolazeće ljetne dane, pokazao je poznati brend anatomske obuće Grubin u ponedjeljak 13. svibnja u Velvet Caffeu. U društvu poznatih i stylish dama predstavljena je nova Madrid light kolekcija koja je svojim veselim bojama stvorena za ljetna uživanja.

Grubin Madrid light kolekciju, inspiriranu živim bojama ljeta, među prvima su isprobale poznate glumice Ana Maras Harmander i Anđela Ramljak, voditeljice Nina Slišković Goleš i Katarina Moškatelo, plesačica Andrea Solomun, pjevačica Sabrina Hebiri i Manuela Švorcan, dizajnerice Ana Maria Ricov i Lana Puljić, stilistica Barbara Repe, influencerice Danijela Kušec i Ana Ivančić.

Osim svojim predivnim bojama, nova kolekcija je posebna zbog vodootporne EVA potplate koja je izrađena od laganog sintetičkog materijala što ovu natikaču čini izuzetno udobnom za nošenje. Uz to je EVA potplat dovoljno visok da amortizira udare stopala o podlogu, što Grubin Madrid light natikače čini dodatno udobnima. Ove super lagane anatomske natikače su idealno rješenje za odlazak na plažu i teretanu. Naravno, i nova kolekcija prati esenciju brenda - to je anatomski oblikovana obuća koja pruža udoban i lagan korak uz najkvalitetnije materijale i detalje koji se potpuno prilagođavaju vašem stopalu.

Manuela Švorcan, Andrea Solomun, Nina Slišković Goleš i Ana Maras Harmander

Nova kolekcija i svojim dizajnom prati vodeće svjetske trendove zbog čega se ove natikače izvrsno uklapaju uz svaki ljetni styling. Na svoj idući odlazak na more više nije potrebno razmišljati o slaganju outfita - Grubin Madrid Light natikače su ljetni must have i pristaju uz sve.

Potražite prekrasne Madrid light ženske natikače u najbližoj ljekarni ili na web shopu www.grubin.hr.

Najčitanije zanimljivosti