3 stvari koje nikada ne smijete reći partneru!

3 stvari koje nikada ne smijete reći partneru!

3 stvari koje nikada ne smijete reći partneru!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.08.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Partneru nikada ne biste trebali lagati, prijetiti i postavljati ultimatume. U ljubavnom odnosu treba izbjegavati i dramatične situacije koje mogu dovesti do prekida. Osim ovih poznatih trovača romantičnih veza, u nastavku donosimo 3 stvari koje nikada ne biste trebali reći partneru, ako želite graditi zdrav i kvalitetan odnos.

„Da me zaista voliš, ti bi ...“

Ovu rečenicu najčešće koristimo kada želimo da partner nešto učini ili kaže. Problem je u tome što partner može zadati kontra udarac i reći: „Da ti mene voliš, ne bi to tražila od mene.“ Ovom izjavom partnera stavljate u neugodnu poziciju jer se može činiti kao da mu postavljate ultimatum.

Izbjegnite 5 načina na koje možete upropastiti savršen odnos s partnerom!

„Zašto naš odnos nije kao što je nekada bio?“

Kad ljudi to kažu, znači da se bore protiv promjena koje donosi vrijeme. Osjećaj koji vas prati tijekom prve godine veze, ne može biti isti i u sedmoj godini, što je ponekad teško prihvatiti. Umjesto negativnog stava prema promjenama, istražite ono što želite sada i ovdje. Možda želite otići na izlet negdje gdje ste davno bili, dobiti masažu od partnera kao nekada, prošetati gradom koji je na vas ostavio poseban trag, i slično.

„Ponašaš se poput svoje majke!“

Ovdje nije majka u fokusu. To može biti otac, stric, prijatelj... Čak i ako je vaša izjava istinita, to će sigurno potaknuti svađu. Umjesto uspoređivanja, opišite specifično ponašanje i razgovarajte o tome kao da je ono svojstveno samo vašem partneru i zajedničkom odnosu.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti