Riješite se probavnih tegoba!

Riješite se probavnih tegoba!

Riješite se probavnih tegoba!
  • Objavljeno: Četvrtak, 09.05.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Blagdani su uvijek odlična prilika za druženje s prijateljima i rodbinom. Nerijetko je posljedica raskošnih blagdanskih stolova prejedanje, a samim time i neugodan osjećaj težine, nadutosti ili boli u probavnim organima.

Razlozi probavnih tegoba, zatvora, pretjerano kisele reakcije želuca i nadraženosti probavnih organa su sljedeće: premasna hrana, premalo balastnih tvari, previše slatkiša, kave, alkohola.

Kako vam Donat Mg može pomoći?

Prirodna mineralna voda Donat Mg pomaže u slučaju probavnih tegoba i zatvora. Zbog svog jedinstvenog sastava, Donat Mg blago potiče probavu i može olakšati hepatobilijarne funkcije.

Donat Mg prirodna je mineralna voda s najvećim sadržajem magnezija na svijetu. U samo jednoj litri ima više od 1000 mg magnezija. Magnezij je iznimno važan kemijski element koji doprinosi oslobađanju energije pri metaboličkim procesima. Metabolizam je proces pretvaranja hranjivih tvari, pri čemu se iz probavljene hrane oslobađa energija koja čini naše gorivo i stanični materijal. Stoga ne zaboravite na značaj raznovrsne i uravnotežene prehrane te zdravog načina života.

Donat Mg sadrži i bikarbonat.

Važno je poznavati opće smjernice za konzumiranje Donata Mg.

Brzo pijenje toplog Donata Mg potiče probavu, a sporo pijenje hladnog Donata Mg povećava resorpciju minerala.

www.donatmg.net

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti