S koliko godina su žene najzadovoljnije izgledom?

S koliko godina su žene najzadovoljnije izgledom?

S koliko godina su žene najzadovoljnije izgledom?
  • Objavljeno: Utorak, 13.03.2018.
  • Broj pregleda: 831
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
S koliko godina su žene najzadovoljnije izgledom?
Izvor slike: Depositphotos

Žene i fizički izgled oduvijek su bili povezani. Zavidimo mršavicama, započinjemo i prekidamo dijete, a sa svakim dodatnim kilogramom sve više gubimo samopouzdanje.

No, kada dođe u određenu dob, malo što ženu može poljuljati. Pripadnice ljepšeg spola tada postaju zadovoljnije i svjesne da izgledaju odlično za svoje godine. Ako ste pomislili da se radi o ranim četrdesetima, varate se, tada se tijelo već počinje opuštati, samo ne marimo puno zbog toga.

Jeste li znali da zadovoljstvo životom štiti srce od bolesti!

Znanstvenici tvrde da se žene najbolje osjećaju u vlastitoj koži u 33. godini života. Razlog tome je što su žene tada još uvijek mlade, imaju optimalan broj kilograma i zategnutu kožu, posebice na trbuhu. Osim toga, veliki broj žena se tek u kasnim tridesetima susreće s borama i sijedom kosom pa su s 33. godine žene još uvijek bezbrižne.

Isto tako, istraživanja su pokazala da žene u četrdesetima ne muče ni viška kilogrami, ni bore, ni žuti zubi. Dan im najviše pokvari loša frizura, zbog koje im odmah ujutro pada samopouzdanje.

Saznajte zašto sretni ljudi imaju zdravije srce!

Samopouzdanje je ozbiljna stvar jer stvarajući lošu sliku o sebi dodatno tonemo. S rastom samopouzdanja imat ćemo više volje da napravimo nešto za sebe, svoje zdravlje i ljepotu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najčitanije zanimljivosti