Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Salvatore Ferragamo AMO - novi ženski miris

Salvatore Ferragamo AMO - novi ženski miris

Salvatore Ferragamo AMO - novi ženski miris
  • Objavljeno: Srijeda, 28.02.2018.
  • Broj pregleda: 52
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Salvatore Ferragamo AMO - novi ženski miris

Novi Salvatore Ferragamo miris je koncentracija moderne ženstvenosti.

"Amo" - talijanski "Volim" - je deklaracija mlade žene, slobodne duhom, koja je spremna iskoristiti svaku priliku koju joj svijet nudi i ostaviti svoj trag. To je žena koja instinktivno djeluje, usudi se, zavodi.

Neizbježno, onda kaže glasno: Amo Ferragamo! Volim Ferragamo!

Amo Ferragamo je smion, suvremeni miris glamura i strasti.

Miris se otvara sa eksplozivnom osobnošću: gornje note obilježene su talijanskom gorkom notom s crnim ribizom i ružmarinom. Srce je lagano i ženstveno gdje se Jasmin Sambac topi sa svjetlošću Mate Absolut note i rabarbare. Baza završava sa drvenastom slatkoćom.

Jedinstvena senzualnost Amo Ferragamo mirisa proizlazi iz nježne mješavine bijele vanilije Tahitensis Absolute, ambroxa i sandalovine.

Bočica Amo Ferragamo je i jednostavna i izvanredna.

Elegantne linije repliciraju one iz tradicionalnih talijanskih parfemskih bočica od prijašnjih generacija. Bočica otkriva svoju složenost, oblikovanu suptilnim uklesanim uzrokom koji se proteže od vrata do čepa a sastoji se od sastavljene teksture sitnih prizmi, dajući joj skladan oblik. Oslikana posebnim svjetlucavim lakom, odražava svjetlo kao i Ferragamovu duboku strast za visokokvalitetnim materijalima, onih koji se mogu izraditi iz prirodnog, sirovog stanja u jedinstveni, dragocjeni objekt kroz obrtničku genijalnost i kreativnost.

Glavnu ulogu u ultra-ženskoj kampanji ima poznati model i glumica Suki Waterhouse kao lice mirisa.

Međunarodna jetseterica i mlada žena svestranog talenta, utjelovljuje strastven i živahni duh Amo Ferragamo mirisa.

Iza kamere postoji još jedna izuzetna žena: Ellen von Unwerth, fotograf i interpretator ženstvenosti par excellence.

Kampanja je snimljena u Firenci – gradu u kojem se nalazi Maison Salvatore Ferragamo. To je oda ljepoti, ljubavi prema životu predstavljena u privlačnoj i izvanrednoj priči s mnogim epizodama u kojima Suki Waterhouse govori ono što voli i što žene danas vole.

Edp 30ml - 412,100 kn

Edp 50ml - 599,00 kn

Komentari

Najčitanije zanimljivosti