Vruća vremenska prognoza u režiji voditeljice Anezi!

Vruća vremenska prognoza u režiji voditeljice Anezi!

Vruća vremenska prognoza u režiji voditeljice Anezi!
  • Objavljeno: Srijeda, 28.02.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RTL

Kategorija: Zanimljivosti

U sklopu novog tjednog zadatka pod nazivom 'Spačka TV', stanari moraju osmisliti zabavan TV sadržaj koji će prikazivati svojim gledateljima, a urnebesnih ideja ne nedostaje!

U tijeku je drugi dan emitiranja programa na 'Spačka TV-u', a stanari imaju samo jedan cilj – biti originalniji i zabavniji nego ikad! Uloge su raspoređene i svaki stanar dobio je svoj zadatak pa je tako Anezi, barem na nekoliko dana, postala voditeljica vremenske prognoze!

Na debelom minusu, Anezi je u snijegom prekrivenom dvorištu, u kupaćem kostimu, na karti Hrvatske, objašnjavala kakvo vrijeme idućih dana očekuje stanovnike Lijepe Naše.

''Dragi gledatelji, danas u cijeloj Hrvatskoj – snijeg – nažalost! Ali na vašu radost, kao što vidite, nije hladno!'', započela je zavodljiva Anezi, obraćajući se gledateljima ispred malih ekrana

Kako je izgledala vremenska prognoza u režiji 31-godišnje Anezi i kakve je sve korisne savjete za ove hladne, zimske dane dala gledateljima 'Spačka TV-a', ne propustite pogledati večeras u 21.30 sati, na RTL-u.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti