Saznali smo zašto muškarci plaćaju za seks!

Saznali smo zašto muškarci plaćaju za seks!

Saznali smo zašto muškarci plaćaju za seks!
  • Objavljeno: Subota, 28.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Iznenadit će vas da plaćanje za seks uopće nema veze sa seksom!

Muškarci koji često posjećuju prostitutke dolaze iz svih rasa, različitih slojeva i dobi. Od vozača kamiona do učitelja, političara, liječnika, odvjetnika, pa čak i službenika za provođenje zakona, ljudi posjećuju prostitutke.

Ovaj zastrašujući seks trend mogao bi postati ilegalan!

Huschke i Schubotz su proveli istraživanje putem upitnika koji je popunilo 446 osoba, od kojih je 97% muškaraca. Većina (61%) njih je bila u dobi od 31. do 50. godine. Gotovo polovica njih (48%) je u nekoj vrsti odnosa, uključujući i bračne odnose.

Ispitanici rekli kako su njihove dvije najdraže stvari kod plaćanja za seks mogućnost da imaju višestruke seksualne partnere (47%) i sposobnost da istraže svoju seksualnost (40%), ali gotovo polovica ispitanika (41%) je bila nesretna zbog toga što su morali sakriti činjenicu da plaćaju za seks. 35% ispitanika je reklo kako bi prestali plaćati za seks da su u vezi. Ali to možda i nije tako, jer je 48% osoba koje koriste usluge prostitutki u vezi.

Mnogi su rekli kako nemaju seksualni život s partnericom i to ih je motiviralo da plaćaju za seks. Ali, seksualni život se ne odnosi na sami čin seks. Tu se ubraja i maženje i izmjenjivanje nježnosti. A u mnogim brakovima te stvari nedostaju.

Ako nas odnos s partnerom seksualno ne zadovoljava, zašto bismo ostali u takvom odnosu? Stručnjaci kažu kako postoji mnogo razloga: možda ti muškarci imaju djecu, ili postoji financijska obveza, ili ih partner potpuno zadovoljava u svakom pogledu osim u seksu.

Razlozi za plaćanje seksa su mnogi. Takve interakcije su jednostavnije i nose manje problema od afere ili seksa za jednu noć. Plaćeni seks može biti način pomoću kojeg muškarci upravljaju problemima, depresijom ili tjeskobom.

Neki muškarci plaćaju seks jer ne mogu biti iskreni o svom seksualnom identitetu. Neki vole dominirati a partner nije za to, neki vole nositi žensko donje rublje, neki samo žele da ih netko sasluša.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti