Detoksikacija od 3 dana koja garantira mršavljenje!

Detoksikacija od 3 dana koja garantira mršavljenje!

Detoksikacija od 3 dana koja garantira mršavljenje!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 30.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Danas u našoj prehrani postoji nekoliko glavnih krivaca koji pridonose epidemiji bolesti srca, pretilosti i dijabetesa, a to su procesirana hrana, šećer i masti.

Možda se činiti suvišnim odvajati šećer i procesiranu hranu, ali važno je posebno istaknuti koliko štetan šećer u svim oblicima može biti za vaše tijelo i zdravlje.

Postoji samo određena količina šećera koja vam je potrebna, a većina ljudi daleko prelazi dnevni preporučeni unos. Tijelo pretvara šećer u energiju, a ono što se ne može pretvoriti u energiju, pretvoreno je u masnoću. Zato će visoka razina šećera uzrokovati debljanje.

Otkrijte zašto je proljetna detoksikacija tijela jako važna!

Osim toga, šećer pogoduje razvoju mnogih bolesti poput hiperaktivnosti, depresivnog raspoloženja, raznih infekcija, prehlade, glavobolje, sinusnih problema, dezorijentacije, nesanice i raka.

Zato ćete u ovoj strogoj detoksikaciji morati izbaciti sve vrste šećera iz vaše prehrane. Nakon što očistite ormariće od svih šećernih proizvoda, zamijenite ih zobenim pahuljicama, orasima, piletinom, povrćem, grčkim jogurtom i ribom.

Doznajte odgovore na najčešća pitanja o detoksikaciji!

Nema posebnog plana prehrane, samo izbjegavajte šećer. Za doručak možete pojesti zdjelu zobene kaše s grčkim jogurtom, a ako vam se ne sviđa okus, možete ubaciti i voće. Voće ima šećer, ali to je prirodni šećer pa je zato dopušten. Posebno pripazite da ostanete hidrirani tijekom sva tri dana detoksifikacije. Pijte što više vode i nezaslađenog čaja, ali ograničite se na jednu šalicu kave dnevno, bez šećera, naravno.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti