Ovaj zastrašujući seks trend mogao bi postati ilegalan

Ovaj zastrašujući seks trend mogao bi postati ilegalan

Ovaj zastrašujući seks trend mogao bi postati ilegalan
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Novi seks trend mogao bi postati ilegalan jer se sve više žena žalilo da su nesvjesno postale žrtve iskorištavanja.

Takozvani stealthing pojavljuje se kada muškarac skine kondom ili drugi oblik zaštite tijekom seksa s partnerom ili partnericom, bez njihova znanja ili pristanka.

Taj seksualni napad, kojim god ga imenom zvali, događa se iza zatvorenih vrata, ali se ne prijavljuje. Nažalost, stealthing nije ništa novo, on postoji već godinama, a tek se sad našao u centru pažnje nakon što je jedan diplomirani pravnik prijavio online grupu koja potiče navedenu praksu.

Ovih 6 horoskopskih znakova najviše uživa u seksu!

Pravnik je dokumentirao kako stealthing može izazvati neželjenu trudnoću, prijenos opasnih i potencijalno trajnih spolno prenosivih bolesti, a da ne spominjemo ekstremno emocionalno oštećenje koje izaziva kršenje tuđih prava.

Stealthing je duboko ukorijenjen u kulturu silovanja. Budući da je akt obilježen kao neželjeni čin, mnoge žrtve su istupile na društvenim mrežama kako bi podijelile svoja iskustva. Usred tih otkrića došlo je do rasprave o kategorizaciji krađa. Neke žene i gej muškaraci koji su bili žrtve priznali su da nisu znali jesu li seksualno napadnuti ili ne, a neki komentatori tvrdili su da to nije silovanje, nego muško pravo da širiti svoje sjeme.

Ovo je 6 laži o seksu u koje svi vjeruju!

Zbog svega toga predložen je nacrt zakona kojim bi se uklonio seksualni napad na način da država promijeni tumačenje pristanka na nezaštićeni seks. I dok se čeka zakon koji bi trebao doprijeti do onih uskogrudnih, poziva se sve da putem društvenih medija osvijeste druge o ovom problemu kako bi ga se riješilo jednom i zauvijek.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti