Stigla je kava s okusom vašeg omiljenog alkoholnog pića!

Stigla je kava s okusom vašeg omiljenog alkoholnog pića!

Stigla je kava s okusom vašeg omiljenog alkoholnog pića!
  • Objavljeno: Srijeda, 16.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Svi znamo da osim klasičnog okusa kave postoji i mnogo aromatiziranih verzija. Okusi poput karamele, vanilije i cimeta već su postali sastavni dio vašeg jutra, a čak i nešto malo drugačije, poput kave s okusom čokolade, naišlo je na oduševljenje onih koji su ljubitelji slatkog.

Sada se na tržištu pojavio novi okus, koji će razveseliti sve one koji uživaju u vinu. Cijela ideja započela je u dolini Napa, a velikom brzinom proširila se po svijetu.

Ideja je bila jednostavna – napraviti kavu koja se peče u vinu, tako da se ljubitelji vina i ljubitelji kave mogu susresti u jednoj jutarnjoj šalici. Kava s okusom vina još uvijek je kava, na sve moguće načine, jedino što se promijenilo je jedinstveni okus zbog kojeg ćete ovu kavu uvrstiti među jutarnje rituale.

Ne morate se brinuti o vožnji na posao nakon što pijete ovu „vinsku“ kavu. Od nje se nećete napiti jer ne sadrži alkohol, samo zrna bogatog okusa vina u šalici crne kave.

Znate li da ovaj svakodnevni napitak jača penis!

Postavlja se još jedno važno pitanje, a to je možete li dodati mlijeko u kavu s okusom vina? Odgovor je pozitivan. Dapače, čini se da što više mlijeka dodate, okus će biti intenzivniji jer će voćne note tog toplog napitka biti izraženije.

Isto tako, u ovu kave možete dodati i šećer. Voće i šećer se vole pa se preporučuje dodavanje zaslađivača kako biste još više poboljšali okus.

Posebno obožavana je kava s okusom Merlota. Ona ima izražene note bobica, poput ribizla, borovnica i kupina pomiješanih s okusom kave na kojeg ste naviknuli. Okus je suptilan, a baš kao i s vinom, sa svakim gutljajem možete otkriti nešto novo.

Otkrijte kako ovaj omiljeni napitak sprječava rak debelog crijeva!

Ovo nije prvi put da je kava dobila okus alkoholnog pića. Prije nekoliko godina proizvedena je kava s okusom piva pa je logičan korak bio da se napravi i kava za sve ljubitelje vina.

Kava s okusom vina zbližila je strastvene ljubitelje dvaju najpopularnijih napitaka modernog tisućljeća – kave i vina, tako da jutro bude što zanimljivije.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti