Što vaša najdraža boja govori o vama?

Što vaša najdraža boja govori o vama?

Što vaša najdraža boja govori o vama?
  • Objavljeno: Utorak, 09.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Plava

Mirna ste i sposobna osoba. Ovu boju vole osobe koje lako pronalaze mir i spokoj u bilo kojoj situaciji. Osobe koje vole nositi plavu boju, pouzdane su, jednostavne i omiljene u društvu.

Crvena

Ova boja je za osobe koje su pune seksualnog naboja i žele trajno ostaviti dojam. Istraživanja pokazuju da su osobe koje nose crveno privlačnije suprotnom spolu, a stručnjaci smatraju da je to povezano s animalnim seksualnim instinktima. Osobe koje vole crvenu obično su svjesne sebe, pune su samopouzdanja i ekstroverti.

Provjerite koja boja vlada vašim horoskopskim znakom!

Zelena

Zelena je boja novca i financijske sigurnosti. Osobe koje vole zelenu žele se pokazati svijetu kao uspješni i bogati ljudi koji su važni za društvo u kojem žive. Ako volite zelenu, vjerojatno ste društvena osoba i često ste na dijeti.

Narančasta

Ovo je boja prijateljstva i teatralnosti. Ako volite narančastu, želite biti u središtu pozornosti, temperamentni ste i ne okupiraju vas preozbiljne misli. Takve osobe su prijateljski nastrojene, a neka istraživanja pokazuju da nerado uplovljavaju u bračne vode.

Ljubičasta

Vi ste posebni na svoj način. Osobe koje vole ljubičastu vole promatrati svijet kroz svoje utopijske ideale. Favoriziraju misticizam i vole gledati svijet kroz ljubičaste naočale.

Siva

Ne bojite se predanosti. Iz perspektive psihologije, siva boja je bez emocija, dosadna, odvojena neodlučna. Osobe koje vole sivu uglavnom nisu ničemu previše naklonjene i nedostaje im strasti.

Ružičasta

Ova boja simbolizira naivnost i osjetljivost. Ako volite ružičastu boju, zapravo bježite od odrastanja. Te osobe su često djetinjaste u interakciji s drugim ljudima.

Crna

Dominantna boja koju krasi sofisticiranost. Osobe koje vole crnu, obično su komplicirani realisti s potrebom za kontrolom. Realistički pogled na svijet štiti njihov pesimizam i turobne misli što ih čini donekle sofisticiranim.

Saznajte zašto neke boje prodiru u dušu!

Bijela

Ovo je boja nevinosti. Ako volite bijelu, želite uvjeriti sebe i druge u čistoću koju vjerojatno ni ne posjedujete. Takve osobe su uglavnom izuzetno pedantne i paze na fizički izgled.

Smeđa

Ovu boju krasi jednostavnost i ugoda. Ako volite smeđu boju, zazirete od ekstravagancije. Volite stvari onakve kakve jesu i niste skloni promjenama. Poudani ste, štedljivi i izravni u komunikaciji.

Žuta

Žuta je boja sretnih idealista koji se prečesto podcjenjuje. Osobe koje vole žutu, uglavnom su optimistične, a zbog svoje pozitivne energije i idealizma često su na meti ravnodušnih i ljubomornih osoba.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti