Smanjite utjecaj stresa i modernog načina života uz Almagea® KRILL OIL CARDIO+

Smanjite utjecaj stresa i modernog načina života uz Almagea® KRILL OIL CARDIO+

Smanjite utjecaj stresa i modernog načina života uz Almagea® KRILL OIL CARDIO+
  • Objavljeno: Utorak, 09.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Užurbana svakodnevica, stresan i dinamičan zapadnjački način života mogu ozbiljno ugroziti naše zdravlje. Pušenje, pretilost, povišeni krvni tlak, previše kilograma, čimbenici su koji najčešće dovode do obolijevanja od kardiovaskularnih bolesti, a stres i emotivna napetost tome još dodatno doprinose.

Stres je postao naša svakodnevnica, međutim, ako se ne znamo nositi s njime možemo imati dugoročne i neželjene posljedice na naše psihičko i fizičko zdravlje, od depresije, anksioznosti i tjeskobe, pa sve do probavnih, gastrointestinalnih ili kardiovaskularnih tegoba. Odgovarajuće preventivne mjere, poput promjene načina života koja uključuje zdravu i uravnoteženu prehranu, mogu prevenirati razvoj kroničnih bolesti.

Za stvaranje i očuvanje balansa u organizmu u prehranu uključite omega 3- masne kiseline i ulje račića krila

Danas je poznato kako upalni procesi u organizmu značajno doprinose razvoju brojnih kroničnih bolesti. Proučavanjem omega-3 masnih kiselina ustanovljeno je kako one imaju utjecaj na suzbijanje upalnih procesa. Osim u plavoj ribi i algama, suvremena su istraživanja pokazala kako se visokokvalitetne omega-3 masne kiseline mogu pronaći u posebnoj vrsti račića koji žive u čistom moru Antarktika—račiću krilu. Ulje račića krila ima dvojaku ulogu – protuupalno djelovanje koje osiguravaju nezasićene masne kiseline, EPA i DHA, ali i antioksidacijsko djelovanje.

Almagea KRILL OIL CARDIO+ sadrži ulje račića krila koji obitava u čistom antarktičkom moru. Ulje krila bogat je prirodni izvor omega-3 masnih kiselina te sadrži višestruko bolje iskoristive omega-3 masne kiseline, nego riblje ulje. Proizvod je bogat i vitaminom E i selenom koji dodatno pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Budući da omega-3 masne kiseline imaju širok raspon djelovanja, poglavito protuupalno, Almagea® KRILL OIL CARDIO+ dodatak prehrani preporučuje se u prevenciji i kao nadopuna prehrani modernih ljudi koja je danas često manjkava omega-3 masnim kiselinama. Također, preporučuje se i preventivno za zaštitu srca i krvnih žila, te nakon preboljenih kardiovaskularnih događaja kao sekundarna prevencija.

Proizvod dolazi u Licaps® kapsulama koje omogućuju lakšu i učinkovitiju apsorpciju te štite od neugodnog “ribljeg” miris, okusa, kao i pojave refluksa.

Način primjene: 1 - 2 kapsule uz obrok

Pakiranje: jedno pakiranje sadrži 30 Licaps kapsula s 500mg ulja krila.

Preporučena MPC u svim ljekarnama je 174,60 kn.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti